Máte strach z klasické liposukce? Existují i bezbolestná řešení

Liposukce je metoda plastické chirurgie. Jejím principem je odsávání tuku z míst, kde došlo k jeho nadměrnému ukládání. Lidé mají ale často z tohoto lékařského výkonu strach. Rozhodují se pak pro neinvazivní metody.

 

Chcete mít dokonalé tělo?

Bezbolestná liposukce

Bezbolestná liposukce

Hitem je bezbolestná liposukce. Jde o nejnovější metodu, která tvaruje postavu pomocí laserového paprsku. Tímto způsobem dochází k odstranění přebytečné tukové tkáně prakticky ze všech oblastí těla.

Na problematickou partii působí energie laserového paprsku. Mění se na tepelnou energii, která přebytečné tukové buňky rozpouští.

Tukové buňky dospělého člověka nemají schopnost reprodukce, výkon má tedy trvalý efekt. Laserový paprsek vypíná i kůži, stimuluje totiž podkožní kolagen.

S laserovým paprskem dejte sbohem tuku v problematických partiích

Tuková tkáň se při laserové liposukci neodsává. Přirozeně se vstřebá díky fungujícímu metabolismu. Zkapalněný tuk prochází přes obal tukové buňky do mezibuněčného prostoru a váže se tak do lymfatického systému.

Přes tento systém se zkapalněný tuk dostává do jater, kde dochází k jeho spalování a následného vyloučení z těla pryč. Tento proces je velice rychlý, proto je třeba v jeho průběhu dodržovat přísný pitný režim a zdravý životní styl.

Když krása nebolí

Liposukce SlimLipo

Liposukce SlimLipo

Laserová liposukce má své výhody. Je bezbolestná a bezpečná. Navíc lze po tomto výkonu docílit kvalitnějšího vypnutí kůže. Laser může působit i na oblasti, které klasická liposukce nedokáže řešit.

Existuje možnost provést tuto neinvazivní metodu na více oblastech najednou během jednoho procesu. Laserová liposukce se vyznačuje největší šetrností ze všech obdobných technik. Po výkonu se můžete rychle vrátit do normálního života.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera