Vlasy jsou korunou krásy! Co dělat, když nám je příroda nenadělila?

Chcete mít vlasy jako z reklamy? Příroda k vám ale nebyla vlídná a o dlouhých vlasech si můžete nechat jen zdát. Kadeřníci vám poskytnou takové služby, které vám vaše sny splní. Stačí najít kvalitní salon, kde vám vlasy prodlouží i zahustí.

Vyberte si kvalitní salon

Prodlužování vlasů

Prodlužování vlasů

Salonů, které nabízejí prodlužování vlasů v Praze i v celé republice, je spousta. Pokud usilujete o dokonalý výsledek, najděte si pracoviště, kde pracují kvalifikovaní kadeřníci. Měli by používat metody, které jsou šetrné k vašim vlasům.

Zjistěte, s jakou metodou prodloužení vlasů v kadeřnictví pracují a jaké typy vlasů vám nabídnou. Podívejte se na internet a přečtěte si recenze.

Klíčem úspěchu je kvalitní metoda

Nejčastěji se vlasy prodlužují pomocí keratinových spojů, které jsou velmi malé (8 – 10mm). Pramínek vlasů se nalepí přímo na vaše vlasy, ale bohužel není možné ho použít víckrát.

Kvůli tomu se používají většinou levnější, ale také méně kvalitní vlasy asijské nebo indické. Při této metodě je třeba volit opravdu zkušené kadeřníky, protože spoje se rozehřívají při velmi vysokých teplotách. Může tedy dojít k poškození vlasů.

U vlasů vyhrává kvalita!

Prodlužování vlasů v Praze

Prodlužování vlasů v Praze

Jestli ale chcete opravdovou kvalitu, najděte salon, kde se vlasy prodlužují metodou Bond plus. Vlasy se napojují pomocí plastových pojítek. To je velmi šetrné řešení, které umožňuje opakované použití pramínků vlasů.

Po čtyřech měsících, kdy poporostou vaše vlastní vlasy, se spoje rozpojí a pramínky se opět posunou blíže k hlavě. Tato metoda se perfektně hodí i ke zhuštění vlasů. Budete mít nádhernou bohatou hřívu, kterou vám bude každý závidět.

Jaký zvolit typ vlasů

Pro výsledný efekt je také důležitý výběr vlasů. Nejkvalitnější, ale také cenově nejnákladnější, jsou evropské vlasy. Ty můžete sehnat ve všech možných barvách i typech vlnitosti. Nejste limitovány vůbec ničím.

Hrubší, ale podstatně levnější jsou vlasy indické. Většinou jsou černé a není ani moc ideální je barvit nebo jinak upravovat. Často je není ani možné použít opakovaně.

Volbu typu vlasů i metody prodloužení si dobře promyslete. Je určitě lepší na počátku více investovat, ale získat vlasy, po kterých toužíte. Nešetřete prostě na ničem. Chcete přece krásné dlouhé a husté vlasy, které vám bude každý závidět.

 

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera