Chcete netradiční svatební fotky? Vsaďte na kvalitu!

Svatba je velkým dnem pro každého. Určitě chcete, aby i ta vaše byla nezapomenutelná a každý host ji měl pořád v paměti. Jak to udělat? Pořiďte netradiční fotky, které vám váš den budou připomínat. Můžete celou svatbu pojmout nezvykle a dát jí téma, které každého ohromí. Můžete se vdát na netradičním místě a nechat všechny pozvané začít něco nečekaného. Ať se rozhodnete jakkoli, vezměte s sebou svatebního fotografa, který pořídí kvalitní fotky.

Nechcete fotky schovávat, vsaďte na kvalitu!

Novomanželé na traktoru

Novomanželé na traktoru

Abyste mohli svoje svatební fotografie bez obav všude ukazovat, je potřeba vybrat kvalitního profesionálního fotografa. Nejlepší je doporučení od ostatních, ale nebojte se požádat, aby vám váš fotograf ukázal svou práci. Chcete sice netradiční fotky, ale ne nepovedené.

Určitě netoužíte potom, aby ženichovi na fotografiích chyběla část těla, nebo aby nevěsta sedící na koni vypadala jako Kentaur. Svatební kameraman a fotograf by se s vámi měl dopředu domluvit na tom, co chcete fotit. Jestli chcete i momentky, pozvěte ho už ráno k sobě domů a nechte ho, aby zachytil i svatební přípravy. I tak mohou vzniknout netradiční, a často šílené, svatební fotky.

Vytvořte na svatbě netradiční atmosféru

Je pravda, že se často svatební video a fotografie od sebe vůbec neliší. Pokud tedy chcete něco originálního, zkuste tak pojmout celou svatbu. Máte společný zájem? Vylaďte celou svatbu podle něj.

Milujete Hvězdné války – převlečte se na focení do kostýmů. Máte rádi koně – nechte se fotit ve stájích. Babičky možná budou omdlívat, ale vy budete mít fotky, které vás pobaví i po letech.

Vdejte se na netradičním místě!

Svatba v lese

Svatba v lese

Módou posledních let jsou svatby na netradičních místech. I na nich vznikají nádherné svatební fotografie. A nemusíte se jednat jen o obřad na louce nebo na zřícenině hradu. Jestli máte rádi adrenalin, vezměte svatebčany a vdejte se v balónu. Výhled vám potom budou závidět všichni.

Vždycky však vybírejte podle toho, co se líbí vám a ženichovi. Jestli jeden z vás trpí závratěmi, asi by tohle nebyla ta nejlepší volba. Zkusit ale můžete i svatbu pod vodou, u koní, v zoologické. Všechno záleží jen na vás a vašem vkusu.

Vyberte kvalitního fotografa a naplánujte svatbu podle svého přání. To vám zaručí, že vaše fotografie budou nádherné a vy se budete mít čím chlubit třeba i svým vnoučatům.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera