Plastika prsou – ano nebo ne?

Pokud nejste spokojená se vzhledem svých prsou, je nejvyšší čas s tím něco udělat. Máte mnoho možností. Prozkoumejte, jaký druh plastiky by pro vás byl vhodný. Rozhodněte se pak sami. Dávno není potřeba se trápit, milé dámy.

Udělejte si jasno v terminologii!

Plastika prsou

Plastika prsou

Na internetu ale i v odborném tisku můžete najít mnoho termínů, které se týkají plastiky prsou. Dost dobře nevíte, jak se v nich máme vyznat.

Nejtajemnějším z nich je augmentace prsou. Pod tímto slovem si ale nepředstavujte nic zvláštního. Jedná se totiž o klasické zvětšení prsou za použití implantátů.

Tento zákrok je také jedním z nejvyhledávanějších v oblasti ženských plastických operací. Výsledky jsou skvělé po vizuální i zdravotní stránce. Ženy se zvětšenými prsy mají také jako bonus zdarma zvětšené sebevědomí. A o to jde především.

Chci mít prsa větší nebo jen pevnější?

Možná byste ráda svoje prsa vylepšila, ale jejich velikost vám naprosto vyhovuje. I pro vás je tu řešení. Můžete podstoupit estetický zákrok modelace prsou.

Využívají ho zejména starší ženy, dámy, které hodně zhubli, nebo maminky po porodu. Problém s povislými prsy ale může nastat i bez zjevného důvodu. Modelace vašim prsům dodá požadovaný tvar a vrátí jim jejich pružnost.

Cena za nová prsa

Plastická chirurgie

Plastická chirurgie

Pokud si do vyhledávače zadáte – plastika prsou cena, nejspíš budete příjemně překvapeni. Rozhodně se nejedná o nejdražší zákrok plastické chirurgie.

Modelace prsou je levnější než augmentace. Neplatíte peníze navíc za implantáty. Cena se pohybuje průměrně okolo 40 000Kč. Cena za zvětšení prsou se pak průměrně točí okolo 60 000Kč.

Mám nebo nemám?

Pokud o zákroku uvažujete, rozhodně neváhejte. Trápíte-li svým vzhledem, nebudete nikdy atraktivní. To je jednoduchý myšlenkový vzorec. Nejkrásnější ženy jsou totiž ty šťastné.

Pokud by vás tedy tato změna šťastnou udělala, pak není o čem váhat. Pro začátek se objednejte na odbornou konzultaci a nechte si vše projít hlavou.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera