Vyhledávejte komplexní služby dodavatelů energií!

Společnost ELIMON si klade za cíl otevřenost zákazníkům, precizní jednání, péči o své odběratele a komplexní nabídku služeb. Nemusíte řešit různé druhy energií s různými dodavateli. Můžete mít vše v jednom. Pokud pořídíte více položek z nabídky u ELIMONu, dosáhnete na příjemné slevy.

Uvažujte o změně!

Levná elektřina

Levná elektřina

Pokud byste rádi ušetřili a zajímá vás nabídka společnosti ELIMON, není nic jednoduššího, než prostudovat pečlivě jejich webové stránky.

Zde se velmi rychle dozvíte, co vás zajímá. Otevřete si záložku s druhem energie, který chcete čerpat a na ní se zobrazí všeobecné obchodní podmínky, aktuálně platný ceník a kalkulačka.

Do ní zadáte své požadavky a dostanete kompletní přehled, kolik budete za energii platit v následujícím roce u ELIMONu.

Elektřina, plyn. Co uhlí?

Topíte uhlím? I prodej uhlí je v nabídce společnosti ELIMON. Jsou schopni dodat hnědé uhlí (kostka, ořech 1, ořech 2) a to buď Mostecké hnědé uhlí nebo uhlí ze Severočeských dolů a.s.

V nabídce je samozřejmě i doprava přímo na vámi požadované místo. Lze zajistit i dopravu po železnici ve vozech dvounápravových nebo vícenápravových.

Regulované ceny

Ceny energií

Ceny energií

Dodavatel ELIMON a.s. nabízí nejnižší ceny elektřiny a plynu na trhu. Výrazně je upravil již v roce 2013.

Dle nového Cenového rozhodnutí Energetického regulačního úřadu, museli jít i ostatní dodavatelé s čísly za služby dolů. Pro ELIMON se toho ale mnoho nemění, jelikož jejich ceny byly v daném mezníku.

Komplexní služby – důvod spokojenosti zákazníků

Potřebujete zajistit teplo ve svém obydlí? ELIMON nabízí všechny produkty k jeho docílení – elektřinu, plyn i uhlí. Touto nabídkou ale rozhodně nekončí.

Poskytuje především perfektní servis zákazníkům. Využít můžete jejich poradenských služeb i energetických auditů. Pomohou i se správou kotelen.

Něco navíc

Bonusy a soutěže, tím je společnost ELIMON mezi zákazníky proslulá. Nabízí 300Kč každému za doporučení potencionálního zákazníka. Pravidelně pořádá soutěže pro stávající zákazníky.

A bonusy nabízí i za to, pokud čerpáte víc druhů energií. Rozhodně se u této společnosti nebudete nudit. A budete si jistí, že se o vaši spokojenost skutečně zajímají.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera