Kvalitní teambuilding? Nápad, cíl a vize

Chcete uspořádat pro své zaměstnance kvalitní teambuilding? Tak se nebojte popustit uzdu své fantazie. Nejlépe se začínám plánovat od dobré vize. Dáme vám pár tipů, které možná povzbudí vaše kreativní myšlení.

Má taková akce vůbec smysl?

Teambuilding

Teambuilding

To si pište, že má. Potvrdí vám to, jak sami zaměstnanci tak vrcholový manažeři.

Firmy, které mají pevnou základnu loajálních a motivovaných zaměstnanců absolvují teambuilding aktivity pravidelně.

Je to v podstatě zaměstnanecký bonus, který vy můžete naplno zužitkovat v práci a zaměstnancům může pomoci i v jejich osobním životě.

Prakticky si mohou osvojit jednání v kritických mezních situacích, asertivitu, kreativní myšlení nebo třeba projev na veřejnosti.

Aby ale akce fungovala, musí mát stanovený cíl, rozepsané jednotlivé aktivity a hlavně dobrý nápad!

Nesmíte nudit!

Program na teambuilding musí být sestavený z více různých aktivit, které člověka rozvíjejí a vzdělávají, pomáhají mu překonávat překážky, pocítit teamspirit a učí ho spolupráci. Jedná se o takzvané metody neformálního vzdělávání. Vzdělávat dospělé je ale velký problém.

Nechtějí se cítit trapně, potřebují mít pocit, že je do ničeho nenutíte a že se vše naučili vlastně jen tak mimochodem. Důležitý je proto takový nápad, který je zaujme a nadchne.

Odjeďte na nějaké krásné místo, dbejte na to, aby se tam všichni dobře najedli a třeba i napili dobrého vína. Musí panovat dobrá pohoda.

Firemní řádění

Firemní akce

Firemní akce

Obvykle se teambuilding odehrává na horské chatě, jeden den je ochutnávka vín, přes den řešení různých modelových situací.

Buďte ale v pořádání firemních akcí trochu kreativnější!

Máte tolik možností – potápění, možnosti adrenalinových sportů, arteterapii, paintball – nespočet aktivit. Nebývá vůbec na škodu, pokud si akci necháte dle vlastních požadavků a cílů na klíč uspořádat.

Budete mít jistotu, že na realizaci vašeho brilantního nápadu dohlíží odborníci a budete se moci sám účastnit – toho si vaši zaměstnanci budou vážit nejvíc!

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera