Poznejte novou metodu tvoření fotoknih!

Rodinná fotoalba se s nástupem digitální fotografie začala pomalu vytrácet. Je to ale škoda. Mít ty nejkrásnější momenty pěkně pohromadě je přece skvělé. Můžete si je společně prohlížet a vzpomínat. Naštěstí se ale tyto zvyky pomalu vrací a existují nové metody, jak své vzpomínkové knihy ještě vylepšit.

Vzpomínky v novém kabátě

Scrapbookova ctvrtka

Scrapbookova ctvrtka

Shromáždili jste své rodinné fotografie a chcete si udělat album? Klasické nudné fotoalbum už je minulostí.

Nyní je v módě scrapbooking. Je to kreativní výtvarná metoda. V zahraničí je oblíbená už mnoho let, k nám se dostala teprve nedávno.

Pomocí této metody si můžete vytvořit krásnou fotoknihu. Nemusí být ale jen plná fotek, doplňovat je mohou i jiné vzpomínky. Například vzkazy, vstupenky nebo jiné upomínkové předměty vhodné k vlepení do knihy.

Celou fotoknihu ještě můžete zkrášlit ozdobami a rámečky a podobně. Je to také vynikající dárek pro vaše přátele a blízké. Co může být hezčího než darovat vzpomínky.

Buďte kreativní a hrajte si

Vaší fotoknihu nebo-li scrapbook si můžete vytvořit mnoha způsoby. Základem je kniha, do které budete vlepovat fotky. Ta se dá snadno pořídit v designu, který vám bude vyhovovat. Dotvořit si ji ale musíte sami.

K tomu slouží nepřeberné množství ozdob. Jako pozadí jednotlivých stránek lze použít barevný vzorovaný papír. Ten ještě můžete vylepšit nálepkami, razítky anebo stužkami.

Scrapbook se dá také zdobit pomocí filcu, knoflíků a mnoha dalších drobností. Pokud máte fotoknihu se vzpomínkami na dovolenou u moře, použijte třeba mušle.

Přípravy a nákupy

Scrapbookova ctvrtka

Scrapbookova ctvrtka

Jistě si říkáte, kde to všechno sehnat. Tyto potřeby nejsou zrovna běžné.

Každé lepší výtvarné potřeby ale mají toto ve svém sortimentu. Většinou však jen v omezené míře.

Nejlepší je proto zamířit přímo do obchodu, který se na tuto výtvarnou metodu specializuje. Vyhledejte na internetu eshop scrapbook a dostanete se přesně tam, kam potřebujete.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera