Jak hýčkat vzácné hosty vaší firemní akce?

Nejlépe uděláte dojem na své obchodní partnery během prvotřídního firemního večírku. Přečtěte si, jak zapůsobit tak, aby se na vás dlouho vzpomínalo.

Působivé kulisy

Pronájem restaurace

Pronájem restaurace

Je jasné, že musíte vytvořit takový večer, během kterého se budou vaši hosté cítit hýčkaní, rozmazlovaní a hlavně vítaní.

Abyste dokázali, jak moc si jich vážíte, vytvořte pro vaši hru nejprve vhodné kulisy.

Nepodceňujte pronájem restaurace. Rozhodněte se pro prostorný sál, kde se nebudou hosté cítit stísněně a zároveň tak bude plno menších koutků, kam se budou moci usadit.

Zapomeňte na jídelní stoly a dubové lavice. Zahrajte si trochu na večírek pravé smetánky. Trvejte na dlouhých ubrusech, koktejlových stolcích a měkoučkých židlích. Okázalosti není nikdy dost. Vaši hosté si potřebují odnést hlavně zážitek. Tak jim ho poskytněte.

Hříšná zábava

Firemní večírek

Firemní večírek

Někdy se může zdát, že neexistuje nic otravnějšího než firemní večírky.

Než abyste se tam potkali s novými milými lidmi, jen se někam zašijete s kolegy z kanceláře.

Šuškáte si o tom, co má dnes Jarka z účtárny zase na sobě za model. Jako organizátor ale máte tu možnost zbořit veškeré fámy a mýty o trapných firemních akcích! Uspořádejte večírek snů. Nejvíce si dejte záležet na cateringu a zábavě.

Hudbu volte nenásilnou, příjemnou, nevyhraněnou a hlavně vybízející k tanci. Jako občerstvení si objednejte jídlo, které vyžaduje určitou interakci – ideální jsou fondue, čokoládová fontána.

Hosté budou muset u dobrot postát a trochu si na ně počkat a třeba právě tam přijde vhodná chvíle na dojednání partnerství se spřátelenou firmou. Nezapomínejte ani na kvalitní alkohol. Zapojte do hry degustaci vín nebo koktejlů.

Věřte odborníkům!

Program firemního večírku

Program firemního večírku

Pokud si nevíte rady s tím, jak své hosty nejlépe uctít, poraďte se s odborníky v event agentuře.

Mají s pořádáním večírků bohaté zkušenosti a mají také spoustu užitečných kontaktů.

Ochotně vám poradí, kde akci uspořádat, sestaví program na firemní večírek, domluví hudbu, zajistí občerstvení. Sdělte jim své záměry a pak už si jen spiklenecky užívejte večírek společně s ostatními.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera