Hitem léta jsou ocelové doplňky

Trendy na léto jsou již jasně stanoveny. Nesmíte opomíjet výrazné svítivé barvy na oblečení, dlouhé pestrobarevné sukně, přilehlé topy a netradiční střihy plavek. K tomu všemu je potřeba vyladit doplňky – a těmi nejvhodnějšími jsou šperky z nerez oceli.

Vzhled až na prvním místě

Jemné řetízky

Jemné řetízky

Módní stylisté se v letošní letní sezóně rozhodli opustit tradiční zaběhnuté koleje a pracovat s jinými dostupnými materiály.

Šperky z nerez oceli se právě ocitají na vrcholu současných módních trendů. Odborníky a výtvarníky okouzlila čistota a přizpůsobivost tohoto materiálu.

Můžete si vybrat romantický prstýnek s jemným kamínkem nebo naopak extravagantní bytelný kousek, vytvarovaný do nápaditých geometrických tvarů.

Navíc je tento materiál vhodný pro kohokoli, mohou nosit i alergici! Takže se už dále nemusíte trápit šperky, které vám v létě kvůli svému materiálu způsobí svědění, zarudnutí nebo vyrážku.

Co se doporučuje nosit?

Šperky z nerez oceli

Šperky z nerez oceli

Doplňků z nerez oceli je k dostání opravdu nepřeberné množství.

Můžete si vybrat přesně to, co bude odpovídat vašemu stylu.

Největší zájem zákazníci projevují o dámské řetízky a prstýnky.

Dámy zkrátka vědí, co je dobré! Nerez ocel vede i v kategorii svatebních šperků. Z tohoto materiálu ale najdete na trhu bohatou nabídku náušnic a samozřejmě i piercingových šperků. U nich se využívá dokonce pouze nerez ocel, díky svým pro tělo příznivým vlastnostem.

Šperky a muži? Jde to?

Ano! Jde to. Dokonce to módní stylisté po pánech vyžadují. Tak se, pánové, přestaňte stydět a ozdobte své tělo vkusným, decentním a mužným šperkem. Nerez ocel může působit trochu chladně a drsně, proto je u mužů velmi oblíbeným materiálem pro šperky.

Obchodníci říkají, že největší úspěch mají u zákazníků pánské řetízky a i klasika – manžetové knoflíčky. Trendy ale pánům diktují hlavně prsteny. Výrazné ale stylově jednoduché a čisté prsteny. Ideálně nošené na malíčku.

Budete působit dojmem nedbalého elegána a tak trochu drsňáka, který ví, co mu sluší. A to my ženy naprosto milujeme.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera