Open space už neletí!

Volejte sláva a radujte se! Čas, kdy byl open space nezbytným konceptem kancelářských prostor, je už dávno pryč. Netrapte už dál své zaměstnance a dopřejte jim klid a důvěru. Vracíme se zpět k původnímu řešení kanceláří.

Zaměstnancům vadí, šéfové je milují

Kanceláře

Kanceláře

Otevřený kancelářský prostor má jistě řadu nesporných výhod.

Urychluje a usnadňuje komunikaci mezi zaměstnanci na jednotlivých odděleních, nabízí se také možnost větší kontroly ze stran zaměstnavatele.

Open space také zvyšuje sebekázeň. To vše ale pouze v obecném měřítku. Pravdou je, že některým jedincům může být takový způsob práce velice nepříjemný a může výrazně snižovat jejich efektivitu.

Odborníci doporučují, řešit pronájem kanceláře vždy individuálně podle potřeb konkrétní společnosti a konkrétních zaměstnanců.

Nový koncept kancelářských prostor

Abychom shrnuli předchozí odstavec, open space už prostě dávno není trendy. Nyní je v kurzu to, aby zaměstnance jejich práce bavila, aby do ní chodili rádi, aby byli motivovaní a cítili se v pracovním prostoru dobře.

Velký důraz je kladen na individualitu. Rozšiřuje se i nabídka netradičních prostor – kanceláře v Praze – se dají sehnat snad v jakémkoli stylu. Kancelář je prostor, který musí reprezentovat celou společnost, její ideály a směřování.

Zároveň musí dobře působit na obchodní partnery a zákazníky, se kterými se v ní setkáváte. Na jejím vybavení a na vhodném využití prostoru se vždy poraďte s odborníky.

Vstřícné pro zákazníky, příjemné pro zaměstnance

Office centrum

Office centrum

Velkým hitem jsou v poslední době také kancelářská centra, která nabízejí řadu velikých výhod jak pro společnosti, tak pro jejich klienty.

Office centrum je veliká budova, ve které si různé společnosti mohou pronajmout prostory.

Kromě pronájmu ale nabízejí i doplňkové služby. Ty se většinou i finančně velmi vyplatí. Jednou z nesporných výhod je, že budova centra je bez problémů dostupná pro vaše klienty.

Bývá vždy v bezprostřední blízkosti MHD. Vnitřní prostor si pak po domluvě můžete uzpůsobit podle svých potřeb, ať už jste vyznavači samostatných kanceláří nebo open space.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera