Zábava pro letní večery? Zkuste scrapbooking!

A je to tady. Dlouhé letní večery, které můžeme prosedět se sklenkou vína na balkóně. Jak si jí užít a zároveň být kreativní, užiteční a dobře se u toho pobavit? To je naprosto jasné. Musíte vyzkoušet scrapbooking! Buďte si jistí, že se do něj zamilujete až po uši.

Smršť, která vás vezme s sebou

Pomůcky na scrapbooking

Pomůcky na scrapbooking

Je to závislost. Je to rozkoš. Je to papírová pohádka. Je to revoluce v tvorbě fotoalb, deníků a památníčků.

Scrapbooking vám zajistí pořádnou dávku nezkrotné inspirace!

K extázi dojedete tak, že si necháte vyvolat fotky.

Najdete doma starý blok, sešit nebo klidně třeba knihu, vezmete si lepidlo, nůžky a různé popisovače, barevné papíry, výstřižky, památeční útržky lístků z kina a podobně.

Pak už budete jen zdobit a tvořit vaší fotoknihu, která nikdy nebude obyčejným albem. Vždy bude něco víc. Bude osobitá, stylová a v neposlední řadě kouzelná. Stačí jí totiž jen znovu otevřít a vaše vzpomínky se vrátí zpět v plné intenzitě. Scrapbook je daleko víc než fotoalbum.

Papírové orgie

Scrap znamená ústřižek, útržek, nebo odpad, který chcete už odložit do starého železa. Book znamená kniha. Scrapbook je dílo, ve kterém lze recyklovat zbytky vánočního papíru, který je líto vyhodit, nebo třeba horu starých pohlednic, sbírku známek a když na to přijde tak i motýlů.

Fantazii se meze nekladou. Pro tvorbu neexistují ani žádná jasná pravidla. Stačí jen snaha vystihnout přesně atmosféru použitých fotografií, vtisknout každé stránce punc svých vzpomínek.

Co dům dal nebo dál?

Scrapbookova ctvrtka

Scprabookova ctvrtka

Pro výzdobu své fotoknihy můžete použít opravdu cokoli.

Skuteční fajnšmekři jsou ale na přípravu svých scrapbooků řádně připraveni.

Chcete-li se s nimi měřit, je dobré mít vhodné vybavení.

Nezbytností jsou razítka, barevné inkousty, vzorované papíry, lepidla, nůžky různých tvarů a samozřejmě tučná zásoba vhodných sešitů pro tvorbu fotoalb. Pomůcky lze bez problémů pořídit z pohodlí domova, pokud navštívíte eshop scrapbook. Poté už jen stačí překontrolovat munici a vyrazit do boje!

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera