Dokonalé místo pro váš nový domov

Hledáte dokonalé místo pro váš domov, ale nemáte s koupí pozemků zkušenosti? Postupujte pomalu. Rozhodněte si, co chcete a potřebujete. Prověřte si typ pozemku a jeho umístění a především se ujistěte, že nejednáte s podvodníkem.

Kde začít

Rodinný dům

Rodinný dům

Stavební parcela Praha, která je v dobré lokalitě a cenově dostupná, není něco snadno dostupného.

Navíc ještě jistě hledáte parcelu, která splní všechny vaše požadavky.

Jestliže skutečně toužíte po tom nejlepším z nejlepších, budete muset hledat a hledat a hledat. Ještě než se ale pustíte do prohledávání realitních webů, časopisů a internetu, sepište si své požadavky.

Na začátku popřemýšlejte o lokalitě. Chcete bydlet blíže centru, nebo raději na okraji města? Je oblast, kde se nachází parcela dostatečně klidná, aby zde mohly vyrůstat děti?

Nebudete se bát pustit je ven samotné? Kromě toho se zaměřte také na občanskou vybavenost okolí. Parky, komunikace, městský úřad a dětské hřiště by měly být samozřejmostí.

Co je důležité prověřit

Dále dbejte na to, aby byly správné veškeré úřednosti a obecné věci. Prověřte si na katastru nemovitostí jméno majitele, věcná břemena a zástavní práva vztahující se k pozemku.

Ubezpečte se, že se skutečně jedná o stavení pozemek Praha, tedy že na pozemku můžete stavět. Tuto informaci najdete na územním plánu obce, který je vždy umístěn na internetu.

Kromě toho se ujistěte, že je pozemek napojen na inženýrské sítě. Důležitá je také dopravní dostupnost, orientace a svažitost pozemku. Nezapomínejte ani na okolní zástavbu. A v neposlední řadě zavolejte odborníka a zjistěte geologické podmínky a výskyt radonu.

Pozor na podvodníky!

Konzultace

Konzultace

Prodej pozemků Praha není procházka růžovým sadem.

A tak se kdejaký prodejce uchýlí k nečestné hře.

Abyste měli jistotu, že se nenecháte podvést, kupte pozemek ve známém projektu.

Velké firmy a velké projekty mají na internetu hodně referencí. Díky těm získáte o firmě a o projektu určitý obrázek. A to vám hodně pomůže při rozhodování o koupi dokonalého pozemku.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera