Jak dobře prodat byt?

Stěhujete se do nového a potřebujete výhodně prodat ten starý? Jak za něj dostat nejvyšší možnou částku? Může hrát v prodeji roli první dojem? Důležité také je, jak se do prodeje pustit. Budete prodávat sami nebo si raději najmete realitního makléře? Pokud chcete, aby se vám prodej bytu opravdu vyplatil, zvažte vaše možnosti i schopnosti. Jde to lehce, když víte, jak na to.

Dejte na první dojem

Prodej bytu

Prodej bytu

Trh nemovitostí se neustále hýbe. Nové nabídky se rychle objevují a ty dobré zase rychle mizí.

Jak zajistit, aby se i váš byt prodal co nejrychleji a za minimum námahy?

Bydlení Praha je lukrativní lokalitou, kde najít zájemce o koupi bytu není nouze. Jak ale zajistit, aby se váš byt opravdu rychle prodal?

První dojem může být klíčový. Podívejte se na váš byt očima kritika a vyhoďte či ukliďte vše, co by se vám jako potenciálnímu kupujícímu nelíbilo.

Očekávání versus realita

Prodej bytu s sebou nese spoustu starostí. Abyste dosáhli rychlého prodeje za přijatelnou cenu, můžete tomu vlastními silami pomoci.

Drobné opravy, které brání běžnému chodu nebo estetické úpravy mohou prodeji pomoci velmi dobře. Naopak případná rekonstrukce by se mohla v některých případech značně prodražit.

Pokud tedy finanční i časové náklady převyšují očekávaný zisk v podobě prodeje bytu, na rekonstrukci raději zapomeňte. Pokud se ani tak nedaří byt prodat, zkuste uvažovat o snížení ceny.

Najmout si profesionála?

Obývací pokoj

Obývací pokoj

Pokud si na prodej bytu netroufáte sami, porozhlédněte se po realitním makléři.

Zkušení a solidní i realitní makléři vám mohou zajistit hladký prodej bytu bez starostí.

Ale vzhledem k tomu, že se na trhu objevuje velké množství lidí, kteří vám nabídnou své služby, buďte při výběru opatrní.Prověřte si důkladně, že jednáte s profesionálem, který prodeji nemovitostí opravdu rozumí.

Důležitý je také jeho přístup ke klientům. Než se zavážete k jakékoliv smlouvě, zkontrolujte všechny podmínky.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera