Podle čeho si máte vybrat místo pro novostavbu?

Výběr novostavby a tím spíš lokality, kde jí postavit, je velmi těžký. Souvisí to se spoustou faktorů, které by výběr měli ovlivnit. Rozhodnutí postavit si vlastní dům by mělo být na celý život. Investice do budoucna. Abyste toho později nelitovali a měli klid. Kromě ceny, která bude prvním kritickým faktorem, se zaměřte na lokalitu a výměru daného pozemku. Víte také, od koho si chcete parcelu koupit?

Které faktory by měly ovlivnit výběr?

Nový domov

Nový domov

Prodej pozemků je trh, který funguje neustále. Někdy je dynamičtější, pozemků na výběr je více.

Někdy je rigidnější a ceny vyšší a vyplatí se počkat. Cena pozemků všeobecně závisí především na lokalitě.

Pokud je to lokalita atraktivní, bude cena logicky vyšší. Co by pro vás mělo být směrodatné je praktická stránka výběru.

Jak daleko budete dojíždět do práce? Budou se tam klidně a bezpečně vychovávat děti? Daná lokalita by pro vás měla znamenat zázemí, bezpečí a jistotu.

Není lokalita jako lokalita

Atraktivní lokality se kromě vyšší ceny vyznačují hlavně pozitivními výhodami. Velmi žádané jsou pozemky Praha co nejblíže centra města. Poskytují totiž ideální prostor pro život.

Blízko centra města, zároveň v klidné čtvrti. Do přírody je to blízko, ale zároveň nepřijdete o žádnou z výhod města.

Klidné prostředí příměstské části poskytuje také vhodné místo pro děti. Můžete trávit čas venku, ne v uzavřeném paneláku. Tyto lokality mají navíc nově vybudovanou technickou infrastrukturu.

Myslete i do budoucna

Pozemek

Pozemek

Další důležité rozhodování přichází spolu s velikostí pozemku. Měl by být doslova akorát.

Ani ne moc velká, ani moc malá. Obě varianty by později mohly vést k dalšímu stěhování.Pokud chcete klidně a bez starostí bydlet, uvažujte do budoucna.

Stavební parcela Praha by měla vyhovovat všem vašim požadavkům či přáním. Chcete zahradu? Budete schopni se o pozemek starat i v budoucnu? Podobně přemýšlejte i o samotné novostavbě. Investujte do své budoucnosti moudře.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera