Hledáte kancelář v Praze? Poradíme vám, jak vybírat

Chcete zřídit sídlo či pobočku své firmy v Praze a hledáte kancelář k pronajmutí? Pak vězte, že je opravdu z čeho vybírat. Záleží jen na tom, jaké jsou vaše finanční možnosti, požadavky na dostupnost a potřeby vaší společnosti.

Mít kancelář v Praze má řadu výhod. Hlavní město je dobře dostupné a ani vaši zahraniční klienti a partneři se tu neztratí. Jsou zde k dispozici všechny pro podnikatele důležité instituce a v neposlední řadě – mít adresu v Praze je věcí prestiže.

Podle čeho vybrat kancelář

Kanceláře

Kanceláře

Po celé Praze je volných kanceláří spousta, stačí si jen vybrat.

Při výběru byste neměli hledět pouze na cenu, ale i na to, jak je kancelář dostupná z hlediska dopravy.

Je-li na dobré adrese a její vzhled je reprezentativní (na tom záleží především tehdy, chcete-li na své obchodní partnery zapůsobit), poskytuje-li dostatek prostoru a příjemné prostředí pro vás i vaše zaměstnance.

Je možný pronájem kanceláře v novostavbách i v historických budovách v centru Prahy. Kanceláře v nových budovách jsou moderní a prostorné a nacházejí se v centru Prahy i v okrajových částech města.

Kanceláře v historických budovách nabízejí stejné pohodlí a moderní prostředí a navíc mohou vaší firmě přidat na vážnosti.

Ceny za pronájem kanceláří v Praze

Platby

Platby

Nejdražší jsou kancelářské prostory v centru Prahy a v tzv. business lokalitách, k jakým patří např. Praha 4.

Ceny za pronájem kanceláře na Starém Městě se pohybují třeba i okolo 240 Kč za metr čtvereční měsíčně.

Pokud však budete mít štěstí a chytíte tzv. náběhovou cenu, může vás nájem vyjít i na třetinu. V business lokalitách pak cena za metr čtvereční vyjde mezi 120 a 150 Kč měsíčně.

Levné kanceláře seženete spíše na okraji města. Jejich nevýhodou bývá horší dopravní dostupnost, menší komfort a reprezentativnost a nižší zabezpečení. To vše zvažte i v případě, že s podnikáním začínáte a nízké náklady jsou pro vás prioritou.

Oproti levným kancelářím jsou v „dražších“ kancelářských budovách k dispozici recepce, zasedací místnosti, obchodní salónky, parkovací místa (např. v podzemních garážích) a plné zabezpečení objektu, vnitřních prostor i jeho okolí.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera