Rozdělení interiéru? Víme, jak na to!

Nezáleží na tom, zda máte malé nebo velké místnosti. V obou případech je občas nutné prostor nějak oddělit. Zkrátka je dobré mít nějaký svůj koutek nebo pracovní prostor. Předěl můžete vytvořit z paravánu, zástěn, rolet, závěsů, žaluzií nebo různých příček.

Rozdělte malé i velké prostory

Byt

Byt

Různé předěly se vám budou hodit nejen v malých, ale i velkých pokojích.

Vezměme v úvahu malý byt, kde vám jedna místnost slouží jako obývák, kuchyň a ložnice.

Pokud si někoho pozvete na návštěvu, je trochu divné, když vám musí koukat do postele. Pro tuto situaci je zástěna velmi dobrý nápad. Pro vás i pro návštěvu to bude mnohem příjemnější. Realitní rádce vás ujistí, že zástěny se dají velmi dobře využít i ve velkých místnostech.

Pokud jste velká rodina, je dobré mít místo, kde se můžete všichni sejít. Stejně tak je ovšem důležité, aby měl každý místo, kde může mít soukromí.

Jestliže nemáte prostor k tomu, aby každé vaše dítě mělo svůj pokoj, vytvořte mu koutek třeba v obýváku.

Pro hraní, učení nebo setkávání s kamarády. Takové předěly se budou hodit i na chatách a chalupách. Jestli hledáte chalupy prodej, podívejte se, zda mají nějaké předěly.

Jaké máte možnosti?

Moderní interiér

Moderní interiér

Volit dělící prvek musíte podle toho, zda chcete prostor oddělit jen opticky, natrvalo nebo zda chcete předěl mobilní.

Sáhnout můžete po paravánu, japonských stěnách nebo posuvných dveřích.

Posuvné dveře jsou ideálním řešení pro rozdělení kuchyně a obývacího prostoru. Při vaření prostě dveře zavřete a nedochází tak k přenosu pachů a par po celém bytě.

Dalšími možnostmi jsou žaluzie, rolety anebo i kus nábytku. Jako příčku můžete využít třeba knihovnu, nějakou skříň nebo poličky. Také materiály pro předěly jsou různé.

Velmi oblíbené je třeba mléčné sklo nebo také plast. Dalšími materiály jsou ratan nebo bambus. Prodej a nákup nemovitosti je vždy jednodušší, když nabízíte něco navíc. Pokud jsou vaše předěly opravdu praktické, klidně je tam nechte.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera