Zrcadlo v interiéru vašeho nového bytu

Zrcadlo, zrcadlo, kdo je nejkrásnější… Zrcadlo ale nemusí sloužit pouze tomu, že obdivuje naši krásu. Můžete pozvednout design vašeho obývacího pokoje nebo třeba zvětšit jeho prostor opticky. Pokud sledujete současné trendy, víte, že zrcadla jsou stejně jako sklo nadčasové a hodí se v podstatě všude a nejen v koupelně. Nehledě na to, že si můžete koupit různé tvary a styly. Pokud si právě zařizujete nové bydlení, zkuste je zakomponovat do vašeho interiéru. Nebudete litovat.

Optika nemusí být věda

Moderní byt

Moderní byt

Zrcadla odrážejí světlo a svým odrazem zvětšují prostor.

Pokud je umístíte do tmavší úzké chodby, hned se rozjasní a zútulní.

Nové byty v Praze jsou stavěny v zajímavých dispozicích, které jdou na úkor běžného vybavení a někdy i světla.

Proto jsou zrcadla velmi dobrými pomocníky, které dokážou suplovat jak světlo, tak místo. Klasikou je nahrazení skříňových dveří zrcadlem. Využijete ho tak nejen ke kontrole svého zevnějšku. A každá žena si potřebuje zkontrolovat svůj outfit.

Kupte si designový kousek a ohromte své návštěvy

Zrcadla jsou k dostání v různých tvarech. Velmi krásná jsou stojací zrcadla, která vypadají romanticky a jsou přímo stavěná pro ložnice nebo šatní prostor. Stejně tak závěsná zrcadla s kovovým kováním působí romanticky, lehce a mohou sloužit jako zajímavé designové doplňky.

Velmi moderní jsou také různotvaré zrcadlové plochy, které se dají nalepit na kteroukoliv rovnou plochu. I starší bydlení Praha si můžete přetvořit v moderní krásný domov, kde se vám bude nejen dobře bydlet, ale zaujmete i své návštěvy.

Zrcadlo jako brána do duše

I pro zrcadla stejně jako pro další doplňky do domácnosti platí určitá pravidla. Neumisťujte je proti oknu nebo dveřím, protože by jejich energie mohla uniknout, jak tvrdí myšlení feng-šuej.

Energie by se měla směřovat dovnitř bytu ne ven. Vhodné umístění zrcadla vám může pomoci i s lepším přehledem o dění kolem vás, když například vaříte. Developerské projekty počítají s vaší osobitostí, takže si i nový byt můžete upravit k vlastnímu obrazu.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera