Dopřejte si možnosti estetické medicíny

Jaro už pár dní klepe na vrátka a za chvíli nastane to krásné období, kdy můžeme začít odhazovat svršky. Po zimě ale ne každá z nás toužíme cokoliv ukazovat. Pokud jste zimu prolenošily a pořád se přemlouváte, že začnete tvrdý režim ve fitku, zkuste si promyslet i jiné možnosti. Estetická chirurgie dnes nabízí netušené možnosti, jak se nechat zkrášlit a bez jakýchkoliv vedlejších účinků. Zeštíhlete během chvíle a mějte postavu podle svých představ.

Zbavte se přebytečných tukových polštářů

Břicho

Břicho

Zima svádí k mlsání a válení se u televize. Přece jen venkovní aktivity jsou lákavější. Nedostatek pohybu ale způsobuje tloustnutí. Když se vám ale ani teď nechce trápit tělo v posilovně nebo při běhu, může pomoci laserová liposukce SlimLipo.

Je to moderní metoda estetické chirurgie, která šetrně a především trvale odstraňuje přebytečný tuk a zároveň tvaruje tělo, které opět získá ztracenou pružnost. Laser je neinvazivní metoda, která nezpůsobuje modřiny ani jizvy. Její účinky uvidíte a změříte prakticky hned po zákroku. A nikdo kromě vás nebude vědět, jak jste se svých polštářů zbavila.

Využijte tuk efektivně

Laserem se dá tuku zbavit v různých problematických partiích. Zadeček, břicho, stehna, lýtka, ale i kolena, paže nebo třeba podbradek. Vlastní tuk potom můžete využít tam, kde je ho třeba málo. Tak funguje modelace prsou díky lipotransferu.

Tuk se odebere z partií, kde je ho moc a implikuje se do prsní tkáně. Tajemstvím krásné postavy je v souměrnosti. Prsa sice můžete mít obrovská, ale měla by korespondovat s celou postavou. Modelace hlavně nemusí být pouze o velikosti, ale především o tvaru.

Bříško pevné jako z oceli

Pevné bříško je snem každého. Přece jen faldy nejsou moc lichotivé. Cvičením ale často pekáče nedosáhnete. Problémem bývá rozestoupení břišních svalů, které řeší plastika břicha.

Většinou je postižena spodní část břicha, takže se provádí pouze poloviční zákrok. Není vždy nutné zasahovat v celé oblasti břicha, ale efektivně pouze tam, kde je to potřeba.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera