Co můžete, schovejte do bezpečnostní schránky

Pokud máte vždycky když opouštíte byt pocit, že se něco může stát, je na místě, abyste se zamysleli nad tím, zda nenajít bezpečnější místo pro vše cenné, co máte doma. Není to přehnaná reakce, naopak. Vždy je lepší předvídat vše, než být potom nemile překvapený. Můžete si pořídit domácí trezor. V obchodech najdete nejrůznější typy a modely. Princip je ale stejný. Buď ho zabudujete někam do zdi nebo ho necháte někde stát. Lepší a jednodušší řešení je pronajmout si bezpečnostní schránku. Budete mít po starostech.

Proč je bezpečnostní schránka výhodná?

982d863a89

Bezpečnostní schránka má řadu výhod. Můžete si do ní uložit cokoliv potřebujete nebo chcete. Na velikosti v podstatě nezáleží, protože jsou schránky k dispozici v různých velikostech od S po XXL, kam se vejdou i velké věci. Nemusíte se bát, že se vám tam věci nevejdou.

Nemusíte ani řešit přístup, protože je vám schránka dostupná 24 hodin denně nehledě na svátky nebo pracovní dobu. Pokud se rozhodnete vyzvednout své věci v jednu ráno – není problém. O vše se postará společnost 24SAFE, která pronajímá kvalitní bezpečnostní schránky, ke kterým se nedostanou ani přírodní živly.

Jak funguje pronájem schránek?

Možná máte pocit, že je to riskantní dávat své věci z ruky. Dříve pronajímaly schránky pouze banky. Dnes už jim konkurují soukromé společnosti, které mají dlouholeté zkušenosti. Jako 24SAFE, která se spojila se švédskou firmou GUNEBO. Ta je světovou špičkou v automatizovaných systémech schránek.

Pronájem bezpečnostních schránek se dá sjednat v jejich klientském centru a nezabere vám víc než pár minut. Stačí si vybrat velikost schránky, podepsat smlouvu o pronájmu a nastavit bezpečnostní kód. Pak už jen ve výdejním terminálu vložíte do schránky své věci a máte hotovo.

Vždycky najdete něco navíc

Nebankovní bezpečnostní schránka má další výhody. Kromě neomezeného bezbariérového přístupu můžete schránku ještě pojistit nebo nastavit otisk prstu pro vchod do terminálu. Dobrá je též disponentura, kterou umožníte přístup k cennostem partnerovi/partnerce.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera