Doma vaše cennosti bezpečně neschováte

Také máte vždycky špatný pocit, když v peněžence nesete větší obnos peněz? Jako byste měli na čele napsáno „Haló, tady jsem, mám u sebe spoustu peněz“. Není to prostě dobrý pocit. A už se vám to stalo i doma? Máte doma něco cenného, hlídáte přátelům drahý obraz či sošku. A co teprve hloupé náhody, které se vám nemusí vyhnout? Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech, jak se říká. Proto je lepší tomu všemu předcházet a pořídit si bezpečnostní schránku.

Doma na věci číhá nejedno nebezpečí

šperky

A nemluvíme tu jenom o touze zlodějů nakrást si co nejvíc. Pokud máte děti, víte, že mají nenechavé ručičky a všechno je pro ně zajímavé. A domácího mazlíčka opravdu nezajímá, že vám právě rozžvýkal rodný list nebo vlastnickou smlouvu k domu. Mohou nastat nejrůznější situace, které si nepřejete. Proto je lepší tomu předejít.

Bezpečnostní schránka je ideálním místem, kam uložíte vše důležité a nemusíte se starat. Z různých průzkumů vyšlo najevo, že vlastní domácnost je nejhorším místem, kam můžete schovat cokoliv důležitého.

Jak pořídit bezpečnostní schránku?

Nebankovní bezpečnostní schránka lze pořídit opravdu jednoduše. Zajdete si do klientského centra společnosti 24SAFE, která je provozuje. Tam vyberete velikost schránky a podepíšete smlouvu o jejím pronájmu. Zároveň také nastavíte číselný kód, který vás následně vpustí k vašim cennostem.

Pak už jen zajdete do výdejního terminálů, který je bezbariérový a 100% soukromý a tam vložíte své věci do schránky. Všechna administrativa se dá vyřídit i přes internet na jejich webových stránkách. Jediné, co vás nemine, je návštěva terminálu.

Výhody schránek jsou nesporné

24SAFE zaručuje naprostou bezpečnost, dokonce mají pojištění i proti živelným katastrofám. K cennostem ve schránce je možný přístup 24 hodin denně po celý rok, třeba i v neděli, státní svátek nebo v jednu hodinu ráno. Můžete nastavit disponenturu pro dalšího člena rodiny, případně nastavit otisk prstu jako potvrzení vaší totožnosti. Pronájem bezpečnostních schránek vyřeší problém s cennosti. Nic lepšího pro ně udělat nemůžete.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera