Na začátku nového roku hledáte nový domov?

Začátek roku je ideální pro změnu, začít něco nového, s čistým štítem. Prostě nová etapa vašeho života. Ale když se jedná o bydlení a jak rychle ho najít, tak to nemusí být změna zrovna příjemná. Všechno hledání, vyřizování a stěhování se může protahovat. A pokud vás tlačí čas, rozhodně je třeba vše urychlit. Proto zkuste najít jednoduché a rychlé řešení, které vyřeší vaši bytovou situaci a navíc získáte něco navíc. Aby váš nový začátek proběhl hladce a klidně, obraťte se na Residomo. Najde řešení i pro vás. 

shutterstock_320836964_1600

Bydlete do týdne!

Už jste hledali nový byt? Pak víte, že najít ho a zařídit vše potřebné chvíli trvá. Zvlášť velkou trpělivost chce komunikace přes portály, kde jsou nabízené byty k pronájmu od soukromých majitelů. Máte sice jistotu, že nebudete platit provizi makléřovi, ale ve většině případů nastává problém v odpovědích.

A vy čekáte třeba i zbytečně. Hledáte-li bydlení v Moravskoslezském kraji a nebaví vás zdlouhavé čekání, vyhledejte si webové stránky společnosti Residomo. Mají širokou nabídku nemovitostí, z kterých si můžete vybrat nové bydlení už do týdne.

Jak to funguje?

Pronájem bytu Ostrava se dá najít opravdu jednoduše. Z nabídky si vyberte požadovanou výměru a dispozici. Pak stačí projít volné nemovitosti a zvolit tu pravou. Můžete rovnou udělat rezervaci, aby vám byt nebo dům někdo jiný nepřebral. Na internetu navíc jednoduše zjistíte všechny podmínky, vytisknete si potřebné dokumenty a máte hotovo.

Bydlet tak můžete do jednoho týdne. Výhodou je, že v nabídce Residoma jsou k nalezení jen opravdu volné nemovitosti. Kromě toho si do nového bytu můžete dát trvalé bydliště, dostanete slevu na pojištění a můžete využít i dalších akčních nabídek.

Bydlet může každý!

Nezáleží, jestli jste mladý pár, rodina, pracovník, student nebo senior. Bydlet u Residoma může každý. Pro jednotlivé druhy nájemníků existují speciální programy, které jsou šité přímo na míru pro konkrétní skupinu a její potřeby. Nový pronájem bytu lze zařídit i jednoduše.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera