Rozhodujete se, jestli investovat do pozemku v Praze?

Stavební pozemky jsou stále v kurzu. Nastane ale doba, kdy už žádné pozemky nebudou. A tak se z vzácné komodity stane komoditou k nezaplacení. Investice do pozemků je stále nejjistější investicí, kterou můžete udělat. Pokud jde o pozemky stavební, tím spíš. Dost často jsou pozemky zkupovány developerskými společnostmi a měněny na stavební parcely. Pokud tedy váháte, pořádně se rozmyslete a rychle jednejte.

Vzácná komodita jako investice do budoucna

Byt

Byt

Pokud máte „nevyužité“ finanční zdroje a rádi byste si pojistili bezstarostnou budoucnost, mohou být pozemky Praha to pravé pro vás.

Ať už ho využijete k vlastnímu bydlení nebo ho časem prodáte ještě výhodněji.

Taková pojistka do budoucna se jistě vyplatí. Pozemky v Praze jsou navíc dosti ceněny, daná lokalita a atraktivita místa vám stejně jako teď časem vynesou dobré peníze. Podívejte se na aktuální nabídku a uvidíte, zda se vám některá bude líbit.

Od koho koupit?

Soukromých prodejců moc nenajdete. Prodej pozemků Praha se většinou odvíjí na rovině developerských společností, které v rámci svých stavebních projektů nabízí pozemky k odprodeji.

Na okraji Prahy tak vznikají nová satelitní městečka, kde si můžete vybrat pozemek podle libosti.

Než se definitivně rozhodnete, prozkoumejte si detaily projektu a nejlépe se podívejte na již ukončené projekty. Znáte to heslo: „Důvěřuj, ale prověřuj!“ A co se pozemků týče, je to to nejlepší, co sebe a vaši jistotu uděláte.

Kupte správně a do budoucna máte vystaráno

Prodej pozemků je v současné době opravdu na výsluní. I cena hypoték není tak nepřátelská. Alespoň do konce roku je tedy šance, že na koupi pozemku slušně vyděláte.

V dalších letech to už tak být nemusí. Udělejte si důkladný průzkum, zhodnoťte vaše možnosti a dejte se do toho.

Vaše investice se vám časem několikanásobně vrátí. Když pak nakonec pozemek sami nevyužijete, dobře ho prodáte a můžete své finance zhodnotit jinak. Vždy máte na výběr, a proto se rozhodněte správně.

 

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera