Hledáte v interiéru místo pro oblečení?

Která žena by nesnila o velké a prostorní šatně, v které vždy najde ten správný kousek oblečení. Většina domácností vypadá spíše tak, že hromadí věci a snaží se, aby se v nich neutopily. Přitom existují jednoduché triky, které mohou chaosu předejít. Pokud hledáte nové bydlení, myslete kromě dalších věcí také na úložné prostory. Těch totiž není nikdy dost. Můžete přemýšlet nad vestavěnými skříněmi nebo obyčejnými skříněmi, hlavní je dostatek místa.

Vyřešit logicky prostor chce důvtip

Inspirace

Inspirace

Máte problém s dostatkem místa? Pořád získáváte nové kousky do vaší garderoby, ale skříně nejsou nafukovací?

Možná je na čase šatník trochu provětrat a ulevit mu od oblečení, které už nenosíte.

Jestliže hledáte nové bydlení, prozkoumejte možnosti dispozice. Vejdou se tam vestavěné skříně? Nebo raději zvolíte vzdušnější řešení v podobě komod a skříní?

Nové byty v Praze jsou moderní a jsou koncipovány velmi vzdušně. Velké a robustní skříně by mohly kazit celkový dojem z prostoru. V takovém případě by byla nejvhodnější samostatná šatna.

Šatna nemusí být jen sen

Možná se zdá, že je šatna zbytečný luxus, který si mohou dovolit jen bohatí. Není to ale pravda.

Šatna nemusí být závratně velká a jde ji vyřešit přepažením ložnice. Pokud máte ložnici opravdu pouze ke spánku, pak nepotřebujete více místa než na postel.

Můžete tak zbytek prostoru využít k vytvoření menší šatny. V obchodech najdete spoustu chytrých a šikovných úložných prostor, které pak hravě využijete. Online realitní rádce pro vás může být dobrou inspirací. Najdete tam tipy designérů.

Nezáleží pouze na rozpočtu

Prodej a nákup nemovitosti je nákladná záležitost. Stejně tak vybavení domu či bytu. Nemusí to být až tak strašné, pokud se vyvarujete zbytečností. Vytřiďte nepotřebné oblečení a dejte ho na charitu.

To, co nevyužijete vy, využijí jiní. Při výběru skříní a úložných prostor, přemýšlejte nad materiály. Odolné materiály dlouho vydrží. U skříní myslete také na případnou vlhkost. Myslete také na dobré odvětrání.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera