Jak vypadat mladě i ve zralém věku?

Cítíte se na čtyřicet, ale vzhled tomu prostě neodpovídá? Někdy se prostě nedá svítit a je třeba přírodě pomoct. Zdravý zdravotní styl a psychická pohoda jsou základ. A tam, kde nepomůže příroda, pomůže estetická chirurgie. Vždy je nutné myslet na to, že by vše mělo být v harmonii. Protože velké úpravy, které jsou nepřirozené, jsou nehezké a navíc je každý pozná. Cílem by měla přirozenost. Jen tak docílíte krásného vzhledu, který ohromí nejen vás, ale i vaše okolí. 

Zbavte se přebytečného tuku

phoca_thumb_l_profil_3

V určitém věku se přebytečná kila shazují velmi těžko. Tuk se ukládá především v oblasti boků a bříška. Laserová liposukce Slimlipo vám pomůže se jich efektivně zbavit. Je to velmi účinná metoda, která vás tuku zbaví trvale a její výsledky uvidíte hned po zákroku.

Laser v podstatě tuk rozpustí a odsaje. Kůže zase zpět přilne ke svalům a pokožka se vypne. Jedním zákrokem se tak zbavíte dvou problémů najednou. Vaše pokožka navíc bude jemnější a pevnější.

Využijte vlastní tuk

Povadlá prsa moc parády také neudělají. Plastika prsou je nejběžnější plastickou operací u žen. Pokud nechcete umělé implantáty, nemusíte zoufat. Modelace prsou totiž umí využít vlastní tuk.

Tzv. lipotransfer funguje tak, že se z problematické části těla odebere přebytečný tuk a vloží se do prsou, která díky tomu znovu nabydou tvaru. Na této metodě je geniální především to, že se využívá vlastní tkáň, tudíž nehrozí žádné vedlejší ani alergické reakce.

Bříško jako z reklamy

Většinu žen trápí povadlé bříško. V reklamách sice dost často vidíme vypracovaná krásná plochá bříška, ale dosáhnout ho, to může být opravdu těžké. Tento problém ale může vyřešit plastika břicha.

Tento zákrok se provádí buď v horní nebo dolní části břicha podle toho, která část to potřebuje. Opraví se kontury, zpevní břišní stěna a tím se upraví celé bříško.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera