Zajistěte, aby byly vaše oči hned vidět

Toužíte po tom, aby váš pohled zaujal hned na první pohled? Nezkoušejte řasenky a umělé řasy z drogerie. Na chvíli to stačí, ale určitě by bylo lepší vychutnávat si krásný a zvýrazněný pohled každý den, aniž byste se musela jakkoliv snažit. Umělé řasy Luxus Lashes dokážou, že žádný den už nebude obyčejný. Při správné péči až několik měsíců. A to už za to stojí.

Umělé řasy z drogerie?

prodlužování řas

Plesová sezona je před námi a často přemýšlíme, čím ještě zvýraznit náš vzhled. Hezké doplňky, šaty, co lichotí postavě, dokonalý účes. Co ale na ženě vždy na sto procent zaujme, jsou oči.

Umělé řasy jsou k sehnání i v drogerii nebo některých bižuteriích. Oči opravdu zvýrazní, ale každý pozná, že řasy nejsou vaše. Dejte si pozor také na lepidlo.

Mnohdy není úplně nejkvalitnější a může způsobovat alergické reakce. Pokud máte citlivější oči nebo pokožku kolem očí, pak se mu raději vyhněte.

Řasy Luxus Lashes vás ohromí

Prodlužování a zhušťování řas je v nabídce kosmetických salonů již nějakou dobu. Luxus Lashes ale představují nejnovější techniku FOCONYES, která zajišťuje bezkonkurenční objem vašich řas.

Řasy Luxus Lashes jsou jemnější a tenčí než vaše vlastní. Jejich tloušťka je 0,03 až 0?07 mm. Díky tomu je možné z nich na vašich řasách vytvořit dokonalý vějířek, který vykouzlí uhrančivý pohled. Jejich nošení nijak nezatěžuje vaše oči. A můžete si tak dovolit být hvězdou každý den.

Aby vám krásný pohled dlouho vydržel

Zhušťování řas v Praze je k dispozici v salonu Yes VIP. K aplikaci se používají hedvábné řasy, které působí přirozeně, jsou lehké a přirozené. Obsahují proteiny, díky kterým se pohodlně nosí a nijak nepřekáží. Velkou novinkou je také speciální lepidlo, které nedráždí oči, nezpůsobuje alergie a splňuje přísné normy EU.

Prodloužené řasy si můžete nechat zatvrdit, čímž je ochráníte před extrémními podmínkami a vydrží vám několik měsíců. Používejte speciální přípravky k odlíčení a řasenku pro umělé řasy a váš vzhled bude okouzlující.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera