Dřevo v interiéru je sázka na jistotu

Dřevo je nadčasové, ať už ho použijete na cokoliv. V interiéru působí skvěle, ať už jako jednoduchý doplněk nebo jako hlavní přednost. Dobře se kombinuje s dalšími materiály a hlavně – je prostě moderní v každé době. A to díky své přirozenosti a textuře, která je nenapodobitelná. Efektivně působí jako izolace a vytváří dojem útulnosti a tepla. Nehledě na to, že do interiéru můžete zařadit i exotičtější dřeviny jako teak nebo bambus.

Dřevo jako designový evergreen

Byt

Byt

Pokud máte pocit, že dřevo patří pouze na chalupy a chaty a nehodí se do moderního bytu, pak se pletete.

Naopak tím svůj byt ozvláštníte a to nejen pro návštěvy, ale i sami pro sebe.

Nemusíte hned zastavovat veškerý prostor dřevěným obložením. Naopak velmi vkusně působí solitéři, ať už jde o masivní dřevěný nábytek, zajímavé komody či knihovny.

Určitě jste zaznamenali nábytek z palet. I ten je stále v kurzu a největší kouzlo je, že si ho můžete vytvořit i vy sami. Moderní bydlení Praha v přírodních tónech – to je trend, který letí pořád.

Hrajte si s kombinacemi

Nic nemusí být fádní. Pokud chcete, aby byl váš byt vyvážený, nebojte se kombinací. Dřevo se k tomu fantasticky hodí, protože lze kombinovat s čímkoliv. Ať už je to kov, plast nebo kámen. Nebojte se k dřevěnému stolu postavit plastové židle.

Co se barev týče, letos jsou velmi oblíbené tmavší odstíny modré, zelené, šedé a petrolejové. Tyto barvy se k dřevu hodí opravdu dobře. Developerské projekty jsou těchto „vychytávek“ plné, protože bytoví architekti dobře vědí, čím si získají nájemníky. Můžete to brát i jako inspiraci pro svůj vlastní interiér.

Berte to jako výzvu

Pořídili jste si starší dům a teď tak trochu nevíte, co s ním? Starší domy na prodej Praha mívají dřevěné podlahy nebo schodiště. Neberte to jako zlo, ale jako skvělou výzvu. Dřevo se dobře udržuje a sem tam nějaká vada nevadí. Budete mít doma skvost.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera