Na severu Moravy najdete výhodné pronájmy

Přemýšlíte nad tím, že se přestěhujete? Chcete začít nový život, ale nevíte kde? Co takhle Havířov, město zeleně? Nebo byste raději Karvinou s kostelem přezdívaným „česká Pisa“? Ať už se rozhodnete jakkoliv, bytů k pronájmu je dost, stačí si vybrat.

Havířov, město zeleně.

nové bydlení

Kromě toho, že ve městě najdete spousty různých stromů, zde najdete i jeden speciální. Lípa malolistá je zapsána na katastru města jako památný strom, je to pozůstatek bývalé aleje. I přes velkou hustotu zalidnění se tak na procházku můžete vydat do přírody.

Možností na pronájem domů Havířov je hodně. Při procházce údolím objevíte i několik říček nebo potoků. Pokud tedy zvažujete rodinu, můžete si být jistí, že vaše děti o přírodu nepřijdou.

Město se navíc pyšní i velkým počtem mateřských a základních škol. Nechybí ani školy střední. Například Střední škola technických oborů nebo Střední škola řemesel a služeb. Z vysokých škol tu pak je jedna jediná, a to Vysoká škola sociálně-správní.

Havířov nabízí i veškerý komfort, který potřebujete. Pokud byste přece jen potřebovali do většího města, Ostrava je kousek. Zvlášť když využijete místní železniční trať. Havířov má dokonce i své koupaliště, Kulturní dům Radost nebo sportovní haly. Pokud jste se tedy rozhodli pro Havířov, byty k pronájmu zde hlásí 192 volných kapacit.

Karviná a její „česká Pisa“

Město Karviná se zase může pyšnit Šikmým kostelem sv. Petra z Alkantary. Kostel totiž připomíná italskou Šikmou věž v Pise. Tato atrakce je vyhledávaným cílem nejen místních, ale i turistů. Mimo věže, zde také najdete Lázně Darkov. Početné cyklotrasy lákají místní i ke sportu.

Pronájem bytů Karviná je dobrým řešením, pokud hledáte od všeho něco. Při procházkách zde pocítíte klid v duši. Vaše děti se budou mít dobře v některé z mateřských škol nebo základních škol. Aktuální nabídka volných bytů čítá 162 volných kapacit.

 

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera