Kam schovat šperky před zloději?

Mít doma drahé šperky se příliš nevyplácí. Nejen že se vám mohou snadno ztratit nebo poškodit. Ale může to být velké lákadlo pro všechny zloděje v okolí. Riskovat je zbytečné. Místo skříňky nebo domácího trezoru si pořiďte bezpečnostní schránku. Pronájem si zařídíte během několika minut a veškerá starost je v rukou společnosti 24Safe, takže v klidu můžete odjíždět na zimní dovolenou nebo jakoukoliv pracovní cestu. O vaše cennosti bude skvěle postaráno. 

Proč si vybrat bezpečnostní schránku?

c7f77fae6e

Sice by se dalo říct, že je domácí trezor dobrá alternativa. Ale pořád jde hlavně o to, že ho máte doma. A ruku na srdce, každý dobrý zloděj si s takovým trezorem poradí během chvíle. Lepší trezory s důmyslnějším zabezpečením zase stojí spoustu peněz, což není až tak lákavá alternativa.

Bezpečnostní schránka je oproti tomu levné a hlavně jednoduché řešení. Cennosti budete mít mimo domov, takže zloději utřou nos. Nebudete mít doma nic, co by je mohlo jakkoliv motivovat se k vám vloupat.

Jak si zařídit pronájem?

Pronájem bezpečnostních schránek si můžete zařídit v klientském centru 24Safe. Sídlí v centru města, kam se jednoduše dostanete hromadnou dopravou a můžete tam i autem. Mají vlastní parkování. V centru si vyberete velikost schránky. Od té se také bude odvíjet výše pronájmu. Ceny se pohybují v rozmezí od 390 Kč do 1200 Kč.

Podepíšete smlouvu, nastavíte svůj pin a můžete pak přejít do výdejního terminálu, kde uložíte do schránky své věci. Pokud se vám do centra nechce, můžete si schránku objednat i online na jejich stránkách.

Nejen šperky, vše důležité

Nebankovní bezpečnostní schránka je vhodná nejen na šperky. Můžete tam dát cokoliv, co je vám cenné nebo jakkoliv důležité. Upomínkové předměty, fotografie, smlouvy, datové disky apod.Fantazii se meze nekladou.

100% bezpečí je garantováno, navíc máte cennosti pojištěné i proti živelným katastrofám. Zkuste popřemýšlet a zhodnoťte situaci. Za ten klid to opravdu stojí.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera