Hledání nového bydlení v koronavirové krizi se nebojte

Potřebujete se přestěhovat, ale současná krize vám kazí plány? Možná ani nemáte jinou možnost než změnit adresu o nejrychleji. Tak co teď? Věřte, že řada společností dokázala uzpůsobit své služby tak, aby se staly co nejméně kontaktní nebo úplně bezkontaktní. A to nejen co se komunikace týče. I prohlídky nemovitostí mohou probíhat bezpečně. Stěhujete se do Moravskoslezského kraje? Pak víme o někom, kdo vám zajistí bydlení už do jednoho týdne.

luxusní byt

Zn. Hlavně rychle!

Zázraky se nedějí na počkání. Většinou to dost trvá. Když hledáte nový pronájem bytu, jde zhruba o měsíc až tři, než najdete optimální lokalitu a dostatečný byt v ní. Občas je těžká i komunikace s majiteli. Trvá dlouho, než se dohodnete na prohlídce a dalších detailech. Chce to trpělivost.

Když vás ale tlačí čas, kterého nemáte nazbyt, tak je situace úplně jiná. V tu chvíli se vyplatí svěřit daný problém do rukou odborníků. Buď si najměte zkušeného realitního makléře, který vám vytipuje vhodné nemovitosti, čímž ušetříte čas nebo si stejně dobře poradíte sami, když vsadíte na profesionály.

Jde to snadno, když víte, na koho se obrátit…

Heimstaden je největší poskytovatel nájemního bydlení v Moravskoslezském kraji. Své webové stránky využívají nejen jako katalog dostupných realit, ale zároveň jako rozcestník všech služeb a akcí, které nabízejí. V klientské části pak zjistíte vše, co potřebujete vědět, než budete chtít podepsat smlouvu.

Máte garantováno, že jejich byty k pronájmu jsou opravdu volné a k okamžitému nastěhování. Stačí se jen ozvat kontaktní osobě a můžete začít vyřizovat potřebné dokumenty. Jejich seznam tam najdete také.

Dnešní doba si žádá nové postupy…

Vzhledem k situaci je jasné, že nejde pořádat klasické prohlídky. Nejen pronájem bytů Ostrava si však poradil. Buď využijete online virtuální prohlídky, nebo se domluvíte s makléřem na osobní prohlídce, ale nechá vás prohlédnout si byt o samotě. Bude ale na telefonu, aby zodpověděl vaše otázky.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera