Od léta hledáte pro rodinu nové bydlení?

Rádi byste se v létě stěhovali do nového podnájmu, ale tušíte, že by s tím mohl být problém? Ano, termín je trochu šibeniční, přece jen se léto kvapem blíží. Na druhou stranu to však není nemožné. Severní Morava má tu výhodu, že stěhování můžete začít řešit už za týden. To je skvělá zpráva! A kdo vám takové bydlení zařídí? Heimstaden – největší poskytovatel nájemního bydlení u nás. 

Dispozice v bytě

Jak si najít nové bydlení?

Na rovinu si řekněte, jaký důvod pro stěhování máte. Potřebujete víc prostoru? Chcete mít konečně balkón, či vaše děti touží po samostatném pokoji? Udělejte si seznam přání, jak by váš nový domov měl vypadat. Ani to, že se stěhujete například kvůli finanční krizi, není důvod proč si nedopřát lepší pronájem bytu než teď. Můžete platit míň, a přitom víc získat. To určitě stojí za úvahu.

Cena je ve většině případech největší motivací, případně překážkou. Zvažte, která lokalita by vám vyhovovala ze všech hledisek – sociální zázemí, dojezdová vzdálenost do práce/školy/k lékaři, příjemné okolí apod. Uvažujte dopředu, co od bydlení potřebujete a co by byl příjemný bonus. Změna bydlení by měla být příjemná a k lepšímu.

Víc za méně? Uvažujte chytře!

Třeba vás zajímá hlavně pronájem bytů Ostrava. Je však možné, že bude nájem vyšší, než si můžete dovolit. Určitě není vaším cílem se každý měsíc stresovat, jestli s penězi vyjdete. Naopak by bylo mnohem lepší, kdybyste dokázali ušetřit na vánoční dárky či letní dovolenou pro celou rodinu. Proto se zaměřte i na jiné lokality.

Byty k pronájmu v okolí Ostravy mohou být z finančního i sociálního hlediska paradoxně výhodnější. Seženete větší bydlení, do práce se dostanete hravě i hromadnou dopravou a nebude to trvat tak dlouho. Pro děti získáte příjemnější a klidnější prostředí. I do budoucna to může být velká výhoda. Klid a příroda na dosah. Proto uvažujte ve větším horizontu. Co vám vyhovuje teď, může být později na překážku.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera