Muži nejdřív hodnotí vaše oči. Zvýrazněte si je!

Oko je okno do vaší duše. Oči také často muži hodnotí na ženě jako první. Okouzlující pohled vytváří nejen vaše duše, ale rozhoduje o něm i způsob líčení. Pokud si nechcete ničit pokožku kolem očí, je ideálním řešením permanentní prodloužení a zahuštění řas.

O vzhledu svých řad rozhodujete jen vy

Hustší vlasy

Hustší vlasy

Umělé řasy jsou voděodolné, ultratenké a vypadají přirozeně. Na očích je ani necítíte. Jejich aplikace probíhá bezbolestně a rychle. Efekt hned vidíte. Řasenkou je skoro nemožné dosáhnout toho, aby byly vaše oči tak výrazné.

Existuje široká nabídka černých řas. Mají různou délku, šířku i zatočení. Vybírat můžete z délek 7mm až 15mm. Permanentní prodloužení a zahušťování řas probíhá tedy přesně podle vašeho vkusu.

Plavete, cvičíte a máte stále nalíčené oči

Bez strachu z rozmazané řasenky kolem očím pak můžete plavat nebo se vyhřívat v sauně. Řasy nevyvažují žádnou údržbu. Aplikace se provádí pomocí speciálního lepidla. Vaše řasy okolí nerozezná od přírodních.

Ideální je provést doplnění za asi čtyři týdny, aby hustší řasy zůstaly přirozené. Doplnění spočívá v dolepení chybějících řas, které v průběhu měsíce vypadaly.

Vlasy jako koruna vaší krásy

Prodloužené vlasy

Prodloužené vlasy

Pokud chcete dosáhnout dokonalého vzhledu, zkuste ještě prodloužení vlasů. Prodloužení a zahuštění vlasů se doporučuje ženám, které mají problémy s hustotou vlasů nebo jim pomalu rostou.

Nejšetrnější k vlasům je tzv. keratinová metoda. Původní vlas není tak zatěžován jako u jiných metod. Takto prodloužené vlasy se mohou barvit, odbarvovat, fénovat i kulmovat. Možnost poničení je stejná jako u přírodních vlasů.

Spoje na vlasech ani necítíte

Základem prodloužení je nastavovaný vlas, který je stejně silný jako váš pramínek. Na konci má kreatinovou složku. Ta se teplem roztáhne, nasadí pod vlas a spojí se s vaším pramínkem vlasů.

Spoje nejsou na rozdíl od ostatních metod vidět, působí přirozeně. Vlas je stále zdravý i živý. Když si pak do vlasů sáhnete rukou, spoje ani necítíte, protože dokonale přilnou. Po zvýraznění očí a prodloužení vlasů si znovu budete více věřit.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera