Proč si pořídit bezpečnostní schránku?

Váháte, jestli si ji pořídit nebo uvažujete o jiných cestách zabezpečení vaší domácnosti? Jak napovídají průzkumy (a těch není nikdy dost), je jasné, že se k bezpečnostním schránkám uchyluje stále víc lidí. A to jak v profesní, tak v osobní rovině. Aby také ne. O vaše věci se starají profesionálové. Každá cesta mimo domov je mnohem klidnější. Tak se přidejte mezi šťastlivce a také si ji pořiďte. Nebudete litovat!

2022-03-28

Proč to má cenu?

Odpověď je naprosto jednoduchá. Hlavní výhodou je totiž právě to, že dáte věci mimo váš domov. Nejčastěji se totiž ztratí, poničí nebo úplně rozbijí právě tam. Nebankovní bezpečnostní schránka s perfektním zabezpečením je naopak to nejlepší, co pro vaše cennosti můžete udělat. Pod profesionálním dohledem a v automatizovaném systému, kterým nepronikne ani živelní katastrofa.

Společnost 24SAFE je na našem trhu již řadu let a s perfektní reputací. Jejich spojení se švédskou firmou GUNEBO, která je světovou špičkou v automatizovaných systémech schránek, mluví samo za sebe. Je to záruka 100% bezpečí vašich věcí.

Co od schránky máte čekat?

Pronájem bezpečnostních schránek je jednoduchý. Stačí zajít do klientského centra, vybrat si schránku, do které se vejdou vaše věci, nastavit PIN pro vstup k výdejnímu terminálu a podepsat smlouvu o pronájmu. Pak už jen vložíte své věci do schránky v místnosti s výdejními terminály. Celé vám to nezabere víc než pár minut. Vše také zvládnete po internetu, kde postupujete jako v kterémkoliv e-shopu (kromě uložení věcí samozřejmě).

Terminál je naprosto bezpečný a anonymní. Vždy v něm budete sami v naprostém soukromí, protože se uzavře do doby, než vy sami chcete odejít. Můžete si nechat zasílat i SMS zprávy s oznámením o vstupu ke schránce. Bezpečnostní schránka může být zabezpečena také vaším otiskem prstu. Potřebujete, aby se ke schránce dostal i někdo další? Udělte mu právo disponentury. A zloději se k ní v žádném případě nedostanou. Ať tedy uložíte cokoliv, budete vědět, že jste pro své cennosti udělali maximum.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera