Poklady nepatří do skříně, ale do bezpečnostní schránky!

Máte doma šperky, které pro vás hodně znamenají nebo dokumenty, které jsou nesmírně důležité pro vaše podnikání? Asi by se pro ně našlo i lepší místo, než je vaše skříň. Jestliže je chcete mít v naprostém bezpečí pronajměte si bezpečnostní schránku. 

c7f77fae6e

Nemůžete v noci spát?

Co se může s cennostmi nebo dokumenty u vás doma stát? Ukradne je zloděj, poztrácí je děti a poškodit je mohou také katastrofy jako je požár nebo povodeň. Pokud chcete mít klidný spánek, můžete pro uložení vašich věcí využít třeba bezpečnostní schránku 24SAFE.

Pronájem bezpečnostních schránek si můžete zajistit u 24SAFE, ať jste osoba fyzická nebo právnická. Budova se nachází v Praze v ulici na Poříčí, takže je velmi dobře dostupná autem i městskou hromadnou dopravou. Pokud přijedete autem můžete zaparkovat přímo před budovou nebo na parkovištích blízkých obchodních center. Služba je pro klienty přístupná 24 hodin denně, a to po celý rok včetně svátků a víkendů. Nemůže se tedy stát, že byste se pro své „poklady“ nedostali.

Budova je bezbariérová včetně výdejního terminálu, takže nebankovní bezpečnostní schránka je zde k dispozici i pro osoby, které mají nějaké pohybové omezení.

Jak si zajistit schránku?

Pronájem bezpečnostních schránek je velmi jednoduchý a rychlý. Lze ho provést přes internet on-line anebo si zajít na pobočku 24SAFE a vše vyřídit osobně. V tomto případě je nutné předložit občanský průkaz nebo pas, uvést telefonní číslo, e-mail a pronájem také zaplatit. Cena se odvíjí podle velikosti schránky a doby pronájmu.

Jakou schránku vybrat?

V nabídce naleznete schránky velikostí S až XXL. Vybíráte tedy podle toho, co potřebujete uložit. Ať už se jedná o datové nosiče, dokumenty, listiny, šperky, doklady nebo různé sběratelské záležitosti. Doba pronájmu se pohybuje od 3 měsíců až do 7 let. Nejmenší bezpečnostní schránka je k dispozici už od 450 Kč za měsíc.

 

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera