Chcete být součástí nové koncepce bydlení ve velkoměstě?

Zvažujete koupi nového bytu v Praze? Nezavrhujte nové developerské projekty. Lze na nich ušetřit a zařídit si nadstandardní komfortní bydlení. Jaké výhody toto bydlení má? A co by vás naopak mohlo od koupě odradit?

Stěhujete se do hotového

Obývací pokoj

Obývací pokoj

Obrovskou výhodou novostaveb je, že se nastěhujete do hotového moderního bytu, který bude potřeba zařídit už jen drobnostmi.

Vyberete si takový, který je vybaven podle vašich představ.

Vše je sladěno do jednoho stylu a vy se můžete jen zabydlovat. Do velké míry ušetříte svůj čas. A vyhnete se zbytečným dohadům o tom, které dlaždičky a kterou kuchyňskou linku zvolit.

Nechcete platit majlant

Možná byste to nečekali, ale výhodou nových developerských projektů v Praze je i jejich cena. Luxusní byty Praha samozřejmě má i v centru ve staré zástavbě, jenže cena je taková, že se vám z ní protočí panenky.

Navíc, starší byty vyžadují dříve nebo později rozsáhlejší rekonstrukci, se kterou je potřeba počítat. Plus vás to ještě bude stát vybavení.

Raději Praha než Prčice

Modřanský háj

Modřanský háj

Problémem často bývá lokace, kterou mají developerské projekty.

Vznikají totiž většinou na okrajích Prahy – sice s báječnou dostupností.

Možná sníte o bytě, který bude mít všechny výhody nového projektu, ale bude v centru. To už se ale postupně mění. I v blízkosti centra můžete najít nové luxusní byty, pochopitelně ale lokace zahýbe cenou.

Chcete se nechat hýčkat?

Nové developerské projekty nejsou jen klasické byty. Za cenu, kterou zaplatíte, si často koupíte i něco navíc než jen bydlení.
Často mají byty nonstop recepci, přijímací halu, možnost pronájmu parkovacího místa nebo garáže, ostrahu objektu, dětské hřiště nebo park v bezprostřední blízkosti bydlení.

To ale může být pro jednoho plno úžasného luxusu a druhému bude tolik pozornosti možná nepříjemný. Nové byty přinášejí nový koncept do bydlení ve městě. Je jen na vás, zda na něj přistoupíte.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera