Proč si alba jen prohlížet? Zkuste si nějaké i vytvořit!

Rodinná alba mají nevyčíslitelnou hodnotu. Jsou to poklady, které uchovávají vaše vzpomínky živé. Pohrajte si s jejich přípravou a nechte se inspirovat technikou scrapbooking, která do tvorby alb vnáší okouzlující trendy a dává tak albům úplně jiný rozměr.

Vraťte vzpomínkám jejich hodnotu!

Papírové výseky

Papírové výseky

Pokud vám hoří dům a máte možnost zachránit jen jednu věc, vezměte si rodinné album. Toto pořekadlo je poněkud extrémní, ale rozhodně má něco do sebe!

Fotografie zakonzervují vaše vzpomínky – a ty jsou to nejcennější, co máte. Scrapbooking začal přesně s touto myšlenkou.

Vyhraňuje se proti mechanickému archivování fotek do přihrádek ohraničených fólií a oživuje znovu médium vytištěné fotografie. Začněte tak, že si necháte fotky uložené v počítači vyvolat.

Co je potřeba?

Nepotřebujete nic speciálního, pokud chcete začít s tvorbou. Pokud máte vyvolané fotky doma, máte tam jistě i všechny ostatní potřebné věci.

Sešit, barevné nebo lépe dekorační papíry, pastelky, fixy, tempery, barevné propisovací tužky a zvýrazňovače, lepidlo a růžky na fotky.

Pro inspiraci navštivte eshop scrapbook. Zde uvidíte, s čím vším se dá skutečně tvořit.

Ke scrapbookingu patří určitý styl, který cituje výtvarné retro. Najdete zde nespočet razítek s různými vzory, speciální papíry, nůžky, lepidla, řezadla. Zkrátka vše, co nenajdete v běžných výtvarných potřebách ani u dětí v pokojíčku.

Umění pro každého

Gumové razítko

Gumové razítko

Scrapbook je vlastnoručně vyrobené fotoalbum, ozdobené různými výstřižky, kresbami a texty. Lepit do něj nemusíte jen fotografie.

Výborně také funguje, pokud tam nalepíte vstupenku z muzea z dovolené, lístek do kina, dopis – cokoli co se pojí s příběhem, který znovu tvoříte a oživujete vlepováním fotek.

Tvůrci těchto knih se do procesu tvorby velmi rychle zamilují. Navíc scrapbook je skvělým dárkem k různým příležitostem. Je naprosto originální, je to umělecké dílo.

A pokud budete od teď dávat mamince každý rok k Vánocům scrapbook, věřte, že bude mít pokaždé pravou nefalšovanou radost.

 

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera