Jak rozvíjet obchodní schopnosti vašich zaměstnanců?

Komunikace s klientem a množství zdárně uzavřených smluv jsou závislé na obchodních schopnostech zaměstnanců. Ty mohou být rozvíjeny nejen pomocí školení a neustálého sebezdokonalování, ale také v různých jiných situacích. Významný vliv mají firemní akce nebo teambuilding.

Firemní večírky pro zaměstnance i klienty

Teambuilding

Teambuilding

Firemní akce s účastí významných klientů mohou zaměstnancům pomoci se získáním nových obchodních zkušeností.

Taková akce umožňuje jednat s klientem v méně formálním a více uvolněném prostředí. Zaměstnanec si tak může zlepšit své obchodní schopnosti. Jednání v takovém prostředí vyžaduje zcela jiný přístup a vhodné načasování. Charakteru takové akce by měl odpovídat i program na firemní večírek.

Ten by měl obsahovat jak zábavu, tak dostatek prostoru na volnou konverzaci. Pamatujte, že mnoho velkých obchodů bylo uzavřeno právě při takové příležitosti.

Zkusme si vzájemně pomoci

Další vhodnou metodou pro rozvoj obchodních schopností je teambuilding. Ten se skládá z mnoha her a společných aktivit. Většina z vás si jistě myslí, že slouží jen ke zlepšení vztahů a komunikace. Ale možnosti teambuildingu jsou mnohem širší.

Obchodní schopnosti se mohou rozvíjet pomocí společných her, kde si zaměstnanci rozdělí své role. Někdo představuje sebe a někdo klienta, a pak se role vymění.

Spolupracovníci si mohou vzájemně radit, dávat připomínky a hodnotit své výkony. Tato vzájemná spolupráce může významně přispět k rozvoji jejich obchodních schopností.

Jak to všechno zařídit?

Firemní akce

Firemní akce

Se všemi těmito akcemi vám může pomoci eventová agentura. Stačí přesně definovat své požadavky a přání.

O vše bude postaráno bez starostí a bez problémů. Pokud si nevíte rady nebo se vám nechce ztrácet čas, je to přesně volba pro vás. Jak najít vhodnou agenturu? Nejrychlejší cesta je zadat do vyhledávače např. eventová agentura Praha a z výsledků si vybrat. Každá kvalitní agentura má své stránky, na kterých prezentuje svou práci.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera