Šperk jako koruna vašeho dokonalého vzhledu

Každá žena i muž se chtějí líbit. Dokonalý vzhled ale není jen o oblečení. Doladit ho mohou i správně zvolené šperky. Vybrat ten správný šperk není vždy snadné. Celkovému vzhledu by se měl přizpůsobit i materiál a velikost šperku.

Jak si vybrat ideální šperk?

Jemné řetízky

Jemné řetízky

Typ šperku se musí přizpůsobit oblečení a celkovému stylu a vzhledu.

Také záleží na preferencích nositele. Někdo upřednostňuje masivní výrazné šperky, někdo decentní a jemné. Důležité je, cítit se dobře a umět ho hrdě nosit. Je také dobré přizpůsobit výběr šperků situaci. Pokud vás čeká pracovní pohovor nebo schůzka, ideální jsou decentní doplňky, které podtrhnou celkový vzhled.

Naopak akce typu plesů, i když třeba formálního charakteru, dovolují nositelce zvolit i výrazný šperk. Ten by měl ale stále vkusně doplňovat outfit. Pokud zvolíte velmi výrazné šaty, neměl by šperk už být tolik výrazný a naopak.

I na materiálu záleží

Šperky z nerez oceli

Šperky z nerez oceli

Materiál šperku je také zásadní pro celkový vzhled. Mezi nejoblíbenější patří zlato, stříbro a nerezová ocel.

Ocel dnes získává na značné oblibě. Důvodem je zejména kvalita a odolnost.

Nejkvalitnější je chirurgická ocel. Má mnoho předností.

Je vhodná pro alergiky, je velmi odolná a při správné úpravě, působí šperky z oceli stejně luxusně jako z drahých kovů.

Jaký doplněk zvolit?

Pro dámy je výběr velmi široký. Jako doplněk lze zvolit náušnice, dámské řetízky, náramky a prsteny. Šperky mohou být s kamenem nebo bez, v různých úpravách a broušení.

Doplňky pro pány jsou dnes už skoro stejné. Ani náušnice pro muže nejsou neobvyklé. Zejména právě pánské šperky jsou velmi často ocelové.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera