Svatební pohádka krok za krokem

Svatební přípravy vás stojí spoustu úsilí. Rozhodně je nepodceňujte a zařiďte si vše tak, aby váš svatební den byl jako procházka pohádkovou zahradou.

Dobré ráno

Vztah

Vztah

Než vyrazíte na obřad, musíte absolvovat oblékání, organizaci svatebčanů, česání, dámy i líčení.

Vycházejte ideálně každý z domu svých rodičů nebo kamarádů a připravte v něm speciální tým, kde každý bude mít svůj úkol a nikdo se nebude motat pod nohy a okounět. Někdo může dohlédnout na vyzvednutí květin, na prstýnky, jiný vám řekne, jestli jste dobře upraveni, další ohlídá časový plán, kreativní kamarád může s vámi vymyslet, jak chcete zaranžovat svatební foto. Zní to trochu jako bondovka, ale uvidíte, že to v chaotických přípravách oceníte.

Po obřadu

Až si navzájem řeknete své ano a absolvujete řadu tradic a gratulací, přijde na řadu práce svědků a družiček. Ti by měli svatebčanům oznámit, co se bude dít dál. Není nic horšího než zmatení strýčci a tetičky.

Ať už máte oběd pro všechny nebo jen pro užší rodinný kruh, je potřeba mít jasno v přesunech a časech. V žádném případně ale nic neorganizujte vy.

Vy si hleďte toho, kde je právě teď profesionální fotograf, se kterým své štěstí a lásku navždy zaznamenáte na fotografii. Pak už jako princ a princezna nasedněte do auta a vyjeďte ke svatební tabuli. Svědci a družičky dav informují a zorganizují.

Z hostiny na party

Party

Party

Až si pochutnáte na šunkové rolce a knedlíčkové polévce, můžete se pomalu přesunout do méně formální části dne.

Na oslavě se znovu potkáte se všemi svatebčany. Tato část dne by měla proběhnout naprosto nezávisle na vás.

Vy jste si jen vybrali místo a teď už konzumujete připravené pohoštění, chystá se kapela, za barem stojí profesionální barman a hosté se dobře baví. Uvolněte se a nechte se konečně unést pocitem, jaká to byla nádhera!

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera