Ideální čas, místo a plán pro svatbu

Vyzpovídali jsme pro vás jednu z nevěst, která se nebála pojmout svůj svatební den opravdu velkolepě a osobitě. Své ano si s manželem řekli v jednom z kasin v Las Vegas. Bylo to spontánní, romantické a intimní…

Královská svatba

Novomanželé

Novomanželé

Tereza a Martin Královi nikdy nebyli běžný pár. Nikdy si nepotrpěli na okázalé akce. Vždy je spojovalo to, že jsou spíše dobrodruzi.

Že spolu chtějí strávit celý život, si uvědomili v roce 2012, kdy spolu během dovolené procestovali celé západní pobřeží USA. Oba je ohromně okouzlilo Las Vegas. „V tomhle městě je možné opravdu všechno. Na cokoli jen pomyslíte, to si můžete do pár minut objednat na pokoj.

Můžete také zavolat do hotelové kaple a ještě ten den se z vás může stát něčí manželka. A navíc budete mít svatební fotografie z kasina v USA!“ říká se smíchem Tereza, které možnosti tohoto velkoměsta očarovaly.

Láska vs. Rodina

Tereza Martinovi sdělila, že si nejvíc ze všeho přeje jednou dostat zásnubní letenku místo zásnubního prstenu. A tak se za pár měsíců skutečně stalo.

„Hned ten den jsem ale začala o našem rozhodnut pochybovat. Přeci jen, příbuzným by bylo líto, že si tuto slavnost neužijí s námi – máme s rodinou skvělé vztahy.

Rozhodli jsme se proto nikomu o naší svatbě neříct. Zároveň jsme ale začali řešit pronájem restaurace v ČR a pořádali jsme velkou oslavu pro celou rodinu, která se uskuteční poté, co se z USA vrátíme,“ dodává Tereza.

Nebojte se happy endu

Zátiší s manželi

Zátiší s manželi

„Naší bláznivou svatbu mohu všem jedině doporučit.

To, že svatební den strávíte bok po boku jen se svým milovaným, má opravdu neskutečné kouzlo.

A naše svatební oslava v Čechách? Ta byla skvělá. Rodina nás pochopila a báječně jsme si celý den užili.

Jen svatební kameraman byl troch nesvůj z toho, že natáčí jen oslavu a ne obřad,“ směje se Tereza. Jejich příběh nám přijde velice inspirativní. A jaký je váš vysněný svatební sen?

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera