Nebojte se masivních šperků!

Elegance a styl se odvíjí nejen od oblečení, ale také od doplňků. Jednoduché šaty můžete pozvednout vhodným šperkem a vytvořit tak originální outfit. Záleží jen na vás, jaký styl je vám blízký a jaké šperky si zvolíte. Masivních šperků se ale bát nemusíte.

Nechte si poradit

Šperky z nerez oceli

Šperky z nerez oceli

Masivní šperky může nosit každý. Ne každý se v nich ale cítí dobře.

Volbu musíte učinit s ohledem na svůj osobní styl a pocity. Možná nemáte odvahu nosit masivní šperk. Zkuste začít zlehka. Ze začátku stačí menší výrazný šperk, a když si zvyknete, můžete pokročit k odvážnějším.

Zkuste nejdříve třeba jen dámské náramky. S výběrem vám může také pomoci profesionál. Šperkař nebo stylista by měl umět vybrat to, co vám bude nejlépe sedět.

Šperky, které oslní

Dámské řetízky

Dámské řetízky

Při výběru šperků je důležité myslet na to, k jaké příležitosti je budeme nosit a co budeme mít na sobě.

U masivních šperků toto platí dvojnásob. Elegantní styl nesmí být překombinovaný. Například masivní dámské stříbrné řetízky a složitě zdobené šaty není to pravé.

Krásný šperk si zaslouží být na očích. Proč z něj tedy neudělat zlatý hřeb celého outfitu. Hladké jednobarevné šaty nebudou odvádět pozornost od luxusního masivního šperku. Naopak mu pomohou vyniknout.

Je potřeba si vytvořit vlastní osobitý styl a šperky tomuto stylu přizpůsobit. Výrazné doplňky musíte umět nosit s hrdostí a sebevědomím.

Dejte na své pocity

Toužíte-li po masivním šperku a nevíte si rady, vybírejte takový, který vám nejvíce vyhovuje. Nosíte ráda náušnice nebo prsteny, zkuste jejich masivní variantu. Originální náušnice půjdou skvěle dohromady s kratším extravagantním účesem.

K dostání jsou i řetízky masivní nebo různé druhy náramků. Nebojte se experimentovat a buďte svá. S pomocí odborníků jistě naleznete svůj ideální styl, ve kterém se budete cítit jako bohyně.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera