Poznejte kouzlo umění profesionálního barmana. Nebudete litovat!

Pořádáte firemní akci, ples nebo vás čeká svatba? Chcete, aby vaše akce byla nezapomenutelným zážitkem pro všechny zúčastněné? Buďte kreativní a obstarejte moderní zábavu na úrovni. Na každém správném večírku nesmí chybět barman.

Tři zásady skvělé párty

Party

Party

Bezchybný večírek musí mít tři důležité prvky. Perfektní jídlo, pití a zábavu. O poslední dvě položky se vám postará profesionální barman.

Nápoje jsou na večírku téměř to nejdůležitější. Ač se to možná nezdá, i to vyžaduje značnou přípravu a organizaci. Celkový servis zahrnuje nejen výběr nápojů, ale také tisk nápojových lístků, zajištění obsluhy a hostesek, kvalitních surovin a také odpovídající zázemí.

Pro vaši akci můžete zvolit buď velký bar, nebo několik menších oddělených barů podle druhu podávaného nápoje. Kreativitě se meze nekladou.

Koktejly a drinky pro vaše hosty

Výběr nápojů by měl odpovídat celkovému konceptu akce. Můžete zvolit exotické koktejly. Nechat připravit třeba jeden speciální v barvách vaší společnosti. Nebo můžete ohromit hosty nabídkou exkluzivních vín.

Je vhodné také myslet na hosty, kteří alkoholu neholdují a nechat připravit nabídku nealko koktejlů. Profesionální barman by měl umět sestavit nápojové menu „na míru“. Stačí jen přednést své požadavky a přání.

Nejen nápoje, ale i zábava

Barmanská show

Barmanská show

Zajištěním profesionálního barmana získáte i perfektní zábavný prvek pro váš večírek.

Hosty může pobavit barman show nebo se mohou něco přiučit v barmanské škole. Je jen na vás, co zvolíte.

Barmanská show je nejoblíbenější zábavnou variantou.

Většinou je to show s hudebním doprovodem v provedení jednoho či více barmanů.

Uvidíte triky, které vám vyrazí dech. Jestliže toužíte po opravdu ohromující párty, objednejte si speciální varianty těchto show. Barmani dokážou předvést také ultrafialovou nebo ohnivou show. Po takovém výstupu oněmí každý host.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera