Výběr kanceláře vám může zamotat hlavu

Hledáte-li kancelář na úrovni, která by uspokojila nejen vás, ale i vaše zaměstnance a klienty, jste jistě trochu zmatení. Lidé, kteří se na trhu realit denně nepohybují, prostě nevědí, co je při výběru nejdůležitější. Poradíme vám!

Co udělat nejdřív?

Kanceláře

Kanceláře

Prvním krokem je vyhledat si na internetu pronájem kanceláře.

Prolistovat můžete i realitní časopisy. Jakmile vás nějaký inzerát zaujme, zapište si to.

Až budete mít seznam kanceláří, které vás zaujaly, začněte se zajímat o detaily. Následně vyřazujte kanceláře, které nesplňují vaše požadavky. A jestliže si nejste úplně jisti, co by měla mít kvalitní kancelář, rádi vám poskytneme pár rad.

Vhodná lokalita je důležitá!

Při výběru kanceláře byste měli myslet na dostupnost dopravy. Dostanou se k vám vaši klienti? Jak dlouho vám bude trvat cesta do práce? Jak daleko je zastávka metra nebo autobusu? A co nasměrování klientů?

Nejlepší je tedy najít kancelář, která je blízko známé budovy a zároveň blízko trasy MHD. Ulehčete svým klientům maximálně cestu za vámi. Vyplatí se vám to.

Bezpečí, reprezentativnost

Myslete i na bezpečí! Kanceláře v Praze nebývají vždy úplně bezpečné. Je okolí té vaší bezpečné ráno i večer? Kromě toho myslete i na vybavenost lokality, kde se kancelář nachází.

Nachází se blízko luxusní restaurace na oběd s klienty? Můžete zajistit i stravování pro zaměstnance? Plusové body určitě získá kancelář, která má v okolí poštu, banku i důležité úřady.

Stav vybavenost budovy

Office centrum

Office centrum

Při prohlídkách si všímejte také stavu a vybavenosti budovy.

Klasická a udržovaná budova bude působit lépe, než nějaká obyčejná budova ve špatném stavu. Recepce u vstupu je rozhodně výhodou.

Kromě toho se i zajímejte o velikost a množství kanceláří, přítomnost toalet, společné prostory, zasedací místnost a kabelové rozvody.

A jestliže stále nemáte to, co hledáte. Prohlédněte si kanceláře v administrativním komplexu Office centrum. Zde najdete určitě to, co hledáte – kanceláře na úrovni v centru Prahy.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera