Krásné břicho můžete mít i ve zralém věku

Máte pocit, že vám ujíždí vlak a ani pravidelným cvičením nedokážete dosáhnout takové postavy, po které toužíte? Nemusíte zoufat. Je sice fakt, že ve zralém věku není tak jednoduché shodit přebytečná kila, ale nemožné to také není. Navíc existují i jiné možnosti, jak dosáhnout svého snu. Moderní estetická medicína vám dokáže, že nic není nemožné. Navíc bez bolesti, vedlejších účinků a anestezie. Nijak nezatíží váš organismus a to je výhoda, kterou určitě nepodceňujte.

Jednoduše se zbavte tukových polštářků

phoca_thumb_l_zepredu_1_upr3_cut

Někdy ani pravidelné cvičení nedokáže zformovat postavu tak, jak byste si přála. Je to dáno i tím, jaké máte dispozice. Tuk se vždy drží v problematických partiích jako jsou hýždě, stehna a také bříško. Proto se k „pekáči buchet“ dopracovává tak těžko. Laserová liposukce SlimLipo je velmi šetrný zákrok, při kterém se vám z oblasti břicha odsaje všechen přebytečný tuk.

Laser je velmi přesný a šetrný. Nedochází k modřinám ani jizvám. Celý zákrok je neinvazivní a nijak nebolí. Tuk se poté odplaví z organizmu přirozenou cestou. Těžko byste hledala jednodušší cestu.

Jak vytvarovat břicho?

Pokud výrazně zhubnete, může vám v oblasti břicha zůstat nevzhledný kožní převis. Je to dáno tím, že tuk zmizel, ale kůže se nezvládla napnout do své původní podoby. Tento problém se dá řešit operací.

Plastika břicha je velmi častá také po porodu, kdy se výrazně rozestupuje břišní svalstvo. Při zákroku se odstraní přebytečná kůže a pokožka se opět vytáhne a revitalizuje se. Častější je zákrok ve spodní části břicha. Nikdy není nutné zasahovat v oblasti celého břicha.

Bez bolesti – to je nejdůležitější

Ať už se rozhodnete jakkoliv, vždy myslete především na vaše zdraví a bezpečí. Estetická chirurgie dnes dokáže hotové zázraky a vše bez bolesti a nežádoucích účinků.

Např. kavitace je ultrazvuková liposukce 3. generace, která odstraňuje tukové buňky trvale. Je neinvazivní, bezpečná a přesná. A výsledky uvidíte již po prvním zákroku.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera