Nemějte starosti, pořiďte si bezpečnostní schránku!

Neustále ztrácíte věci, i když si přesně pamatujete, kam je dáváte? Ztratili jste náušnici nebo jste nedopatřením zničili cenné číslo komiksu? Máte doma sběratelskou kolekci či sbírku rodinných fotografií, o kterou byste neradi přišli? Pokud vám podobné situace připadají povědomé, věřte, že je na čase s tím něco udělat. Pořiďte si bezpečnostní schránku a přestanete se bát, že něco ztratíte, rozbijete nebo poškodíte. Budete v klidu, když pojedete na delší dobu mimo domov. Starat se budou jiní.

c7f77fae6e

Co patří do schránky?

To záleží jenom na vás. Kromě nebezpečných látek, tekutin a předmětů podléhajících zkáze, můžete do schránky uložit cokoliv. Bezpečnostní schránka je vhodná pro dokumenty, šperky, malé i větší předměty. Hodinky po dědečkovi, ubrus po prababičce, pasy, smlouvy, fotografie. Vše, na čem vám záleží, dejte na to nejbezpečnější místo, kam se nedostanou ani zloději ani živelní katastrofy. Do schránky se dostanete jen vy.

Schránku využijete nejen pro své osobní, ale třeba i firemní záležitosti. Pokud máte listiny, které nepoužíváte k běžnému provozu, klidně je uložte sem. To samé platí pro interní či tajné informace, které by se neměly povalovat jen tak. Pronájem bezpečnostních schránek je elegantní a velmi rychlá záležitost, díky níž se přestanete stresovat. Budete vědět, že se vašim pokladům nic nestane.

Jak získat schránku?

Uvažujete-li nad pořízením bezpečnostní schránky, není to nic složitého. Zajděte si do klientského centra, kde si prohlédnete velikosti schránek. Potom podepíšete smlouvu o pronájmu a nastavíte PIN kód, díky němuž se dostanete k výdejnímu terminálu. Pak zajdete do místnosti s terminály, kde vložíte vaše věci do schránky. Celý proces vám zabere maximálně deset minut.

Neradi někam chodíte? A co takhle zařídit si administrativu online? Na webových stránkách 24SAFE postupujete víceméně jako v klasickém e-shopu. A pak už vás jen čeká cesta k terminálu. Pohodlnější už to být snad ani nemůže. Nebankovní bezpečnostní schránka je jistota, která vám pomůže od budoucích domácích nehod a ztrát. Vše bude v dokonalém bezpečí.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera