Scrapbook jako originální dárek pro vaše blízké

Také vás neustále trápí vybíráni nových, vhodných darů pro svoje blízké? Neustále vymýšlet co se hodí, co je praktické, co potěší? Nabídneme vám takové řešení, u kterého si můžete být jisti reakcí obdarovaného. Radost, úsměv na tváři, dojetí…

Darujte milou vzpomínku

Scrapbookova sada

Scrapbookova sada

Na dárcích je nejkrásnější to, když se člověka dotknou.

Když dokážete přesně vystihnout, co ten druhý skutečně chce, co si skutečně přeje, co mu skutečně udělá radost.

Někdy to může být mixér, někdy potěší i ty klasické ponožky pod vánočním stromkem.

Pokud ale chcete vsadit opravdu na jistotu, darujte pěknou vzpomínku. A jak? Ideálně fotkou z okamžiku, který byl pro obdarovaného výjimečný a důležitý.

Ale lepší než darovat stylizovanou fotografii ze studia v plastikovém rámečku je darovat scrapbook – vlastnoručně vytvořené fotoalbum s popisky, vaším výtvarným vyjádřením a s artefakty společných zážitků.

Dokážu si ještě hrát?

Máte obavy, že scrapbook vytvořit nezvládnete? Že vás to bude stát moc času? Že nejste nadaní na takovou činnost. Zahoďte veškeré obavy a prostě si hrajte! Je to zábava.

A to co obdarovaný na výsledku nejvíce ocení je, že má váš rukopis, že je autentický a že se nesnaží být naleštěným albem do poličky, ale spíš skutečnou živou vodou pro společné vzpomínky. Navíc, scrapbooking je velice návyková činnost.

Pokud mu nahlédnete pod pokličku, buďte si jisti, že vás okouzlí a naprosto pohltí. Skrývá totiž různé fígle a taje…

Scrapbooking jako styl života

Pomůcky

Pomůcky

Podívejte se na nějaké inspirativní webové stránky, které se scrapbookingem zabývají a udělejte si o této výtvarné technice představu.

Dost možná zjistíte, že strašně moc toužíte mít doma všechny ty krásné potřeby jako dekorativní papíry, razítka, speciální nůžky, popisovače a podobně. Pak navštivte rovnou eshop scrapbook a vyberte si, co se vám zalíbí.

Cena je velmi příznivá a nabídka je přímo obrovská. Pak už si jen pohrajete a vítězoslavně půjdete přát vše nejlepší!

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera