Buďte krásná za všech okolností!

Estetická chirurgie se dokáže poprat s kdejakým problémem. Ať už je to povislé poprsí nebo větší stehna. Někdy ani tvrdá dřina v posilovně nestačí k tomu, abyste měli dokonalou postavu. Občas je nutné přejít k radikálnějším metodám. Když už se ale takto rozhodnete, jděte do toho s rozmyslem a svěřte se do rukou odborníků. Jde o vaše tělo a je nutné k tomu přistupovat s rozmyslem.

I liposukce může být bezbolestná

Yes visage

Yes visage

Všechny zákroky, které jakýmkoliv způsobem zasahují do vašeho organizmu, je nutné předem konzultovat, aby nedošlo k jakýmkoliv nežádoucím účinkům.

Liposukce je ale dnes nejmodernější a nejšetrnější bezbolestnou technikou, která vá m zajistí trvalé odstranění přebytečného podkožního tuku.

Zvláště pak v partiích, které ani neúnavným cvičením nezískají ten správný tvar. Je to navíc zákrok, který nevyžaduje zdlouhavé zotavování nebo hospitalizaci v nemocnici. Laserová liposukce SlimLipo 2 v 1 je navíc naprosto bezpečná a bez zbytečné ztráty krve.

Vlastní tuk se dá využít i jinak

Málokdy se povede vyrýsovat dokonalá postava a ladné křivky. Někde tuk přebývá a někde chybí. Některé partie tuk naopak potřebují.

Zvětšení prsou vlastním tukem je velmi populární metoda plastické chirurgie, při které se využívá vlastního tuku pacienta. V problematické partii, kde je ho příliš se odsaje a vloží tam, kde je ho třeba.

Pokud máte větší zadeček nebo stehna a naopak malá prsa, která ztrácí pružnost, autoaugmentace je pro vás vhodným řešením. Nebolí, má dvojí efekt formování postavy a je bez alergických reakcí.

Vlastní pekáč buchet

Mít pevné břišní svalstvo chce opravdu trpělivost a správné cviky. Někdy ale ani to není zárukou, že budete mít na svém břiše „pekáč buchet“.

Plastika břicha, jinak řečeno miniabdominoplastika, opravuje nepříznivé kontury břišní, odstraňuje přebytečnou povolenou kůži a zpevňuje pokožku břicha.

Navíc nemusí být nutná plastika celého břicha, ale buď horní, nebo spodní části. Konzultace s odborníkem vám doporučí správnou metodu i rozsah zákroku. A to, co bylo jen snem, bude skutečností.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera