Na prodloužení řas si najdete opravdového profesionála

Určitě už jste šla okolo nějakého salonu, kde prodlužují řasy. A možná vás napadlo, že by bylo skvělé mít krásné a dlouhé řasy bez každodenního používání řasenky. Pokud jsou vaše řasy nevýrazné určitě si je nechte prodloužit a zahustit. Je ale potřeba, abyste našla skutečného profesionála v oboru.

Mějte neodolatelný pohled i bez řasenky

prodlužování řas

Každá z nás ví, že dlouhé a husté řasy jsou jako zázrak. Pokud máte to štěstí, můžete se radovat. Zvýrazní váš pohled a nemusíte se malovat, což ušetří spoustu času i peněz. Ale kdo má takové řasy od přírody? Skoro nikdo.

Pro ty ženy, které mají řasy světlé, krátké a nevýrazné naštěstí existuje řešení. Nebojte se, nejedná se o umělé řasy, které vypadají nepřirozeně a špatně se připevňují. Řeč je o metodě Luxus Lashes, která vypadá velmi přirozeně.

Metoda Luxus Lashes je nejlepší na trhu

Jde se o metodu, kdy je připevňována řasa na vaši přírodní řasu. Pěkně jedna po druhé. Výsledek je velmi pěkný a jistě budete nadšená. Řasy jsou nabízeny ve třech provedeních – syntetické, norkové anebo hedvábné.

Kromě toho si klientky můžou vybrat z několika druhů řas podle délky, hrubosti nebo lesku. S touto metodou se setkáte v salonech na zhušťování řas v Praze, Brně nebo Ostravě. V těchto salonech se můžete spolehnout na to, že budete v péči opravdových profesionálů.

Krásné řasy bez omezení

Oproti umělým řasám, které musíte aplikovat každý den, vám řasy připevněné metodou Luxus Lashes vydrží podstatně déle. V tomto případě se jedná asi o dva měsíce.

Navíc s těmito řasami se můžete sprchovat, plavat nebo dělat jakýkoli sport, saunovat se atd. Každá vaše řasa jednou za čas vypadne a naroste nová. S vaší řasou vypadne i ta připevněná, proto je důležité občas zajít do salonu pro zhušťování řas na doplnění.

Pokud budete chodit pravidelně, váš pohled bude neodolatelný permanentně.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera